Το «μέλλον» του ΣΕΦΑ Αρκαδικού «δηλώνει παρών»

0
349

Στη νικηφόρα αναμέτρηση του Αρκαδικού επί της ΑΕΠΣ Αρίς τις προηγούμενες γράψαμε ότι εκ των πρωταγωνιστών του ΣΕΦΑ στο να επιτευχθεί η ευρεία νίκη, αποτέλεσε ο Βασίλης Σωτηρόπουλος. Δεν ήταν μόνος στην επίθεση όμως στο συγκεκριμένο ματς, αφού ένας νεαρός παίκτης της ομάδας, ακολούθησε τα «εκτελεστικά χνάρια» του έμπειρου γκαρντ και μετά από ένα χρονικό σημείο πήρε την επιθετική «σκυτάλη» και επωμίστηκε το σκοράρισμα σε σημαντικό βαθμό.

Ο νεαρός Φαίδωνας Χωματάς στην επανάληψη της αναμέτρησης σημείωσε τους 14 από τους 18 προσωπικούς του πόντους στο ματς βοηθώντας μεταξύ άλλων η ομάδα του να διατηρήσει το μεγάλο προβάδισμα. Με ώριμο παιχνίδι, με συγκέντρωση και σωστές επιλογές στην επίθεση, είχε μια συνολικά καλή παρουσία στο ματς.

Η σεζόν πάντως του έχει επιφυλάξει μεγάλα «σκαμπανεβάσματα» στην άποδοσή του, κάτι λίγο – πολύ αναμενόμενο λόγω της ηλικίας του. Δεν παύει να αποτελεί ένας αρκετά ταλαντούχος παίκτης, που αν συνεχίσει με χαμηλούς τόνους και πολύ διάθεση να δουλεύει, βελτιώνοντας μέρα με τη μέρα τις αδυναμίες του, τότε μπορεί να καταφέρει πολλά στο μέλλον.

Ο Χωματάς δεν είναι ο μόνος ταλαντούχος αθλητής στον Αρκαδικό φέτος. Είναι πολλά τα παιδιά που μέρα με τη μέρα εξελίσσονται και ξεχωρίζουν. Τυχαία μόνο θα αναφέρουμε και άλλα ταλαντούχα παιδιά στην ανδρική ομάδα του ΣΕΦΑ όπως ο Τσαμακλής, ο Τρυφωνόπουλος, ο Ναστόπουλος κ.α. Παιδιά που δείχνουν το ταλέντο τους σε κάθε ευκαιρία, αλλά δεν αρκεί αυτό από μόνο του, καθώς χρειάζεται συνεχής δουλειά και χαμηλοί τόνοι για να συνεχίσουν διαρκώς να εξελίσσονται.

Αυτά τα παιδιά προσπαθούν μαζί με τους πιο έμπειρους να βοηθήσουν τον φετινό Αρκαδικό να πετύχει το στόχο του. Είναι σημαντικό που όλοι τους καταφέρνουν και πραγματοποιούν κατά καιρούς καλές εμφανίσεις. Ακόμη πιο σημαντικό όμως αποτελεί το γεγονός ότι θα πρέπει αυτά τα παιδιά να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και να αξιοποιούν κάθε αγωνιστικό δευτερόλεπτο με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, μαθαίνοντας από τα λάθη τους.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η φετινή προσπάθεια του Αρκαδικού για παραμονή δεν αποδεικνύεται τόσο εύκολη. Αυτό που πρέπει να καταλάβει το «μέλλον» της ομάδας, είναι μαζί με τους πιο έμπειρους αθλητές της φετινής «παρέας», μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στο να καταφέρει η ομάδα να πετύχει το στόχο της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here