Το μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για την ανάθεση του Πανελληνίου Ανοιχτής Θάλασσας

0
61

Η ανάθεση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανοιχτής Θαλάσσας όλων των κατηγοριών καθώς επίσης και των masters στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και στο Παράλιο Άστρος το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, συμβάλλοντας σημαντικά στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Με τη επισημοποίηση της ανάθεσης αυτής της σημαντικής διοργάνωσης ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος έκανε αποδεκτή την πρότασή μας για τη συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων και θα διεξαχθεί 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Παράλιο Άστρος.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου όπου θα διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες του τρόπου διεξαγωγής των αγώνων.

Στόχος μας είναι η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων που θα ενισχύσουν τον τουρισμό, θα συμβάλλουν στην προβολή, στην ανάπτυξη του τόπου μας και θα τον αναδείξουν σε πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here