Το μήνυμα του κόουτς Βασίλη Αλικάκου για την ολοκλήρωση μιας δύσκολης σεζόν για το εφηβικό του Δρομέα

0
243

Σε μια πολύ δύσκολη σεζόν που ξεκίνησε με υποσχέσεις εν μέσω πανδημίας covid-19 και ολοκληρώθηκε άδοξα και σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα υποδομής, η εφηβική ομάδα του Συλλόγου Δρομέων μετά από ένα δύσκολο πολύμηνο διάστημα με lock-down και καμία επαφή με προπονήσεις και αγωνιστική δράση, επανεκκίνησε μέσα στο φετινό Καλοκαίρι και τηρουμένων των συνθηκών ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Συγκεκριμένα για τους εφήβους του Συλλόγου Δρομέων η παρουσία στην β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες σε μια τόσο δύσκολη χρονιά κρίνεται ικανοποιητική.

Με αφορμή μάλιστα το φινάλε της σεζόν στην ήττα από τον Κάδμο Θηβών ο προπονητής της εφηβικής ομάδας, Βασίλης Αλικάκος δημοσιοποίησε το δικό του μήνυμα του προς το έμψυχο δυναμικό και συγκεκριμένα τους παίκτες που πραγματοποιήσαν αυτό το ιδιαίτερο και όχι εύκολο «ταξίδι» της σεζόν 2020-21.

Τα όσα ο κόουτς Αλικάκος αναφέρει έχουν ως εξής:

«….. Και αν δεν είχαμε νιώσει την ήττα ποιες νίκες μαζί θα γιορτάζαμε….πολλά πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά… Από την αρχή αυτής της περίεργης χρονιάς μέχρι και του τέλους της… Πολλά μπράβο για ότι καταφέρατε και μέσα στο παρκέ και έξω από αυτό… Μια ιδιαίτερη αναφορά στα φοβερά παιδιά του 2003 που ήταν η τελευταία τους χρονιά στο εφηβικό… Φοβερά παιδιά… Φοβεροί συμπαίκτες… παραδείγματα χαρακτήρων για τους πιο μικρούς που έρχονται…. Περήφανος για όλα τα παιδιά…. Χαρά μου που περάσαμε τόσες ώρες μαζί… Τα καλύτερα είναι μπροστά για όλους σας… Για την ιστορία….. 2 ήττες και 1 νίκη στη Β’ φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων… φοβερή προσπάθεια δεδομένων των συνθηκών… Δρομείς BC».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here