Το μήνυμα του Συλλόγου Δρομέων μετά την επισημοποίηση παραμονής στη Γ’ Εθνική

0
246

Το δικό της μήνυμα εξέδωσε η διοίκηση του Συλλόγου Δρομέων με αφορμή την επισημοποίηση της παραμονής στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ύστερα από σχετική εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΟΚ για τις Εθνικές κατηγορίες. Αναλυτικά λοιπόν η σχετική ανακοίνωση των «κυανοκιτρίνων», αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με απόφαση της ΕΟΚ η ομάδα μας και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Σε μια χρονιά που για την ομάδα μας όλα ήταν πρωτόγνωρα, καταφέραμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Η επόμενη ημέρα για εμάς είναι ημέρα που θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στην πρόκληση της Γ Εθνικής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας όλη την χρονιά, τους χορηγούς που με την οικονομική τους στήριξη μας έδωσαν την ώθηση για την πορεία μας στο πρωτάθλημα, όλους τους αθλητές του συλλόγου μας που έδωσαν την ψυχή τους για να σταθεί η ομάδα μας ανταγωνιστική απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και τους προπονητές που ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας μας.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία, στηρίζοντας τον τοπικό αθλητισμό, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here