Το μήνυμα των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τεγέας στον Πωλ Χατζόπουλο

0
527

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστό ότι ο προπονητής Πολύβιος Χατζόπουλος δεν θα συνεχίσει στον ΑΟ Τεγέας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό όμως δεν παύει να κάνει αγαπητό τον έμπειρο κόουτς σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους των «πρασίνων». Ένας ακόμη λόγος που το αποδεικνύει αυτό αποτέλεσε η δημοσιοποίηση ανακοίνωσης που απευθύνθηκε στον ίδιο και έκλεινε μ’ ένα «ευχαριστώ» ουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στις 24 Οκτωβρίου 2016 η ομάδα μας έμπαινε σε μια νέα εποχή με τον Πολύβιο Χατζόπουλο να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση μαζί μας γεγονός που έμελλε να είναι η απαρχή όμορφων και ιδιαίτερα ξεχωριστών στιγμών.

Ο Πολύβιος Χατζόπουλος δεν ήταν μόνο προπονητής μας. Ήταν ο άνθρωπος αυτός που είχε την προσωπικότητα και το ανάλογο πνευματικό εκτόπισμα να αποτελέσει για όλους εμάς που είχαμε την χαρά και την τύχη να βρεθούμε υπό τις οδηγίες του δάσκαλος, πατέρας και ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κίνητρο ατομικής βελτίωσης για τον καθένα μας.

Σε αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια που συνεργαστήκαμε μαζί του ζήσαμε καλές και δύσκολες στιγμές, ζήσαμε χαρές και λύπες, ζήσαμε έντονα το κάθε τι, ζήσαμε τα πάντα όλοι μαζί σαν γροθιά και σαν “οικογένεια” γιατί αυτό ακριβώς είναι ο Α.Ο. Τεγέας και γι’ αυτό το λόγω ο Πολύβιος Χατζόπουλος εκείνο τον Οκτώβρη του 2016 είπε το “ναι” σε αυτή την ομάδα επιστρέφοντας και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια στα Αρκαδικά γήπεδα.

Όλα τα ωραία όπως φαίνεται έχουν ένα τέλος τέτοιο που όλοι μας όσοι φορέσαμε αυτή την φανέλα με προπονητή τον Πολύβιο Χατζόπουλο θα θυμόμαστε με χαμόγελο και ικανοποίηση για όλα αυτά που περάσαμε και διδαχθήκαμε κρατώντας ως παρακαταθήκη για την συνέχεια λόγια, εικόνες και συμβουλές.

Η παρουσία ενός εκ των κορυφαίων διαχρονικά Αρκάδων αθλητών στον πάγκο του Α.Ο. Τεγέας αποτέλεσε τιμή για το σωματείο μας και για εμάς τους ποδοσφαιριστές αποτέλεσε την δυνατότητα να συνεργαστούμε με άνθρωπο που στο παρελθόν πάτησε “Μπερναμπέου” και “Μεάτσα”, αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο της χώρας μας, έγινε ο πρώτος συμπατριώτης μας που φόρεσε το Εθνόσημο στο στήθος με την Εθνική Ελλάδος και το όνομα του έγινε συνώνυμο του ποδοσφαίρου στο νομό μας από όποια ιδιότητα και αν υπερτέρησε έως τώρα.

Coach σε ευχαριστούμε πολύ!».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here