Το νέο προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ

0
273

Η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε χθες (06/04) μέσω της πλατφόρμας zoom με τη συμμετοχή των 21 νέων μελών του συμβουλίου υπό την προεδρία της Σοφίας Σακοράφα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης το συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, ενώ επιλέχθηκε η εκπρόσωπος των αθλητών στο συμβούλιο, που αυτή θα είναι η Μαρία Μπελιμπασάκη, η οποία στη συνέχεια συμμετείχε κανονικά στη διαδικασία των ψηφοφοριών.
Στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Κώστας Κεντέρης, ενώ για τη θέση της Β΄ αντιπροέδρου η πρόεδρος πρότεινε την Τασούλα Κελεσίδου, που αφού ευχαρίστησε την κ. Σακοράφα και δήλωσε παρούσα να βοηθήσει στο νέο διοικητικό συμβούλιο, δεν αποδέχθηκε. Έτσι τη θέση του Β΄ αντιπροέδρου κατέλαβε ο Ιάκωβος Πετσούλας και τη θέση του Γ΄ αντιπροέδρου ο Παναγιώτης Μελαχρινός. Νέος γενικός γραμματέας θα αναλάβει ο Αθανάσιος Χασκής, ταμίας ο Γιάννης Λιούμπας και αναπληρωτής ταμίας, ο Γιάννης Μυστακίδης. Για τη θέση του α΄ Ειδικού γραμματέα προτάθηκε ο Παναγιώτης Δημάκος και του Εφόρου ο Γιώργος Γιατρουδάκης. Η θέση του αναπληρωτή εφόρου προτάθηκε αρχικά στον Στέλιο Δημότσιο, ο οποίος δεν την αποδέχθηκε, και τη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Θεμελίδης. Αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών στο συμβούλιο θα είναι η Κατερίνα Στεφανίδη .

Η κ. Σακοράφα έλαβε ομόφωνα την εξουσιοδότηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να προχωρήσει σε συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα η συνάντηση με τον Υφυπουργό θα γίνει τις επόμενες ημέρες μέσω zoom και θα συμμετάσχουν σε αυτήν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ

Πρόεδρος: Σοφία Σακοράφα.
Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Κεντέρης.
Β΄αντιπρόεδρος: Ιάκωβος Πετσούλας.
Γ΄αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μελαχρινός.
Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Χασκής.
Ταμίας: Γιάννης Λιούμπας.
Αναπληρωτής ταμίας: Γιάννης Μυστακίδης.
Α΄Ειδικός γραμματέας: Παναγιώτης Δημάκος.
Β΄Ειδικός γραμματέας: Παρασκευή Παχατουρίδου.
Έφορος: Γιώργος Γιατρουδάκης.
Αναπληρωτής έφορος: Γιάννης Θεμελίδης.
Μέλη: Τασούλα Κελεσίδου.
Αλέξης Αλεξόπουλος.
Στέλιος Δημότσιος.
Νίκος Τσώνης.
Βασίλης Οικονόμου.
Κώστας Γκατσιούδης.
Κωνσταντίνα Ρετσινά.
Ηλίας Βασιλειάδης.
Γιάννης Μπόλας.
Χάρης Παπαδιάς.
Τακτικός εκπρόσωπος αθλητών: Μαρία Μπελιμπασάκη.
Αναπλήρωματικό μέλος εκπρόσωπος αθλητών: Κατερίνα Στεφανίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here