Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας διεκδικεί ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας!

0
732

Το τελευταίο διάστημα αποδεικνύεται ότι η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας «επενδύει» ουσιαστικά στον τομέα του αθλητικού τουρισμού και του αθλητισμού γενικότερα. Από τη μία οι εξελίξεις με την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο και κατ’ επέκταση η έναρξη των εργασιών ανακατασκευής και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Κορακοβουνίου. Από την άλλη έντονο χαρακτηρίζεται το ενδιαφέρον του εν λόγω Δήμου για φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων!

Σύμφωνα λοιπόν με ανεπίσημες πληροφορίες του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» τις αμέσως επόμενες ημέρες στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης πρόκειται να συναντηθούν με ανθρώπους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο διοργάνωσης πιθανότατα στο Παράλιο Άστρος, του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανοικτής Θάλασσας! Μια διοργάνωση που αν τελικά ανατεθεί από την Ομοσπονδία στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, αναμένεται να προσελκύσει πολλούς αθλητές και ακόμη περισσότερους επισκέπτες! Πρόκειται άλλωστε για ένα άθλημα στο οποίο αναδείχθηκε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές και διακρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης!

Σύμφωνα με τις έως τώρα ανεπίσημες πληροφορίες το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να «ξεκαθαρίσει» το αν ο Αρκαδικός Δήμος θα αναλάβει τελικά ή όχι την διοργάνωση! Το γεγονός πάντως ότι τόσο τα στελέχη της Ομοσπονδίας όσο επίσης και ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο, αυξάνει ιδιαίτερα τις πιθανότητες φιλοξενίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανοιχτής Θάλασσας στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να «ξεκαθαρίσει» το τοπίο για το αν τελικά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σκοπεύει να αναλάβει ή όχι τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία με τα μέχρι στιγμής δεδομένη σχεδιάζεται να πραγματοποιεί στα τέλη Αυγούστου ή ακόμη πιθανότερο περί τις αρχές Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται κλείνοντας ότι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει υπάρξει γι’ αυτό το θέμα από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και κατά συηνέπεια καλό θα ήταν να περιμένουμε λίγες μέρες, προκειμένου να γράψουμε περισσότερα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here