Το πρωί της Τετάρτης (09/02) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Γέλιου Τρίπολης

0
421

Ένας καινούργιος, ξεχωριστός και «φρέσκος» θεσμός «γεννιέται» στην Αρκαδική πρωτεύουσα που με τη στήριξη των υπευθύνων του φεστιβάλ και τοπικής κοινωνίας, σκοπός είναι να αποτελεί μια ξεχωριστή δράση στην τοπική κοινωνία. Το Φεστιβάλ Γέλιου Τρίπολης έρχεται το τριήμερο 25-27 Φεβρουαριου 2022 με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολη. Μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης (09/02), παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, καθώς επίσης και των ανθρώπων που οραματίστηκαν αυτό το Φεστιβάλ Γέλιου. Η ιδέα αξίζει να τονιστεί ότι ξεκίνησε από τη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με την ομάδα «Πέρα Βρέχει» και τη «Φωλιά του Κούκου» και εξαρχής ο Δήμος στήριξε εμπράκτως αυτή την προσπάθεια.

Ο κ. Τζιούμης αρχικά υπογράμμισε ότι στόχος είναι το Φεστιβάλ να γίνει θεσμός μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Ελένη Καρούντζου τόνισε ότι «οι πιο καλές συνεργασίες γίνονται με άτομα και με φορείς που είναι από τον Δήμο μας. Έρχονται 16 καλλιτέχνες από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την πανδημία και ο Πολιτισμός να προχωρήσει μπροστά. Οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν».

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Κούδας ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης για τη στήριξη και τόνισε ότι «το πρόγραμμα αφορά ένα ολοκληρωμένο φεστιβάλ. Ξεκινάμε την Παρασκευή με την Κατερίνα Βρανά που είναι γνωστή σε όλο τον πλανήτη. Δείχνουμε ότι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε. Το Σάββατο θα δείτε δύο παραστάσεις με δέκα κωμικούς, ενώ φέρνουμε και δύο εξαιρετικούς δημιουργούς κόμικ. Την Κυριακή, θα παρουσιαστεί η Σκιτσομάχη, ενώ θα ακολουθήσει η μουσική κωμωδία».

Ο εκπρόσωπος της ομάδας «Πέρα Βρέχει» κ. Βαγγέλης Αντωνόπουλος δήλωσε ευτυχισμένος που αυτή η ιδέα παίρνει «σάρκα και οστά» και σημείωσε πως σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Δήμος Τρίπολης και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, ενώ τόνισε και την υποστήριξη της αρμόδιας Αντιδημάρχου.

Δείτε σχετικό βίντεο από το DRT915.GR:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here