Το πρόγραμμα και το ευχαριστήριο της ΑΕΚ Τρίπολης για την υλοποίηση του 2ου Super Cup μπάσκετ με αμαξίδιο

0
162

Το απόγευμα του Σαββάτου (26/11) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Super Cup Μπάσκετ με Αμαξίδιο. Η ΑΕΚ Τρίπολης ως το σωματείο που ανέλαβε να διοργανώσει – φιλοξενήσει το συγκεκριμένο αγώνα με ανακοίνωσή του το απόγευμα της Παρασκευής γνωστοποίησε το πρόγραμμα του αγώνα, ενώ εξέφρασε και τις ευχαριστίες της σε όσους βοήθησαν από την πλευρά του για την διεξαγωγή αυτού του ξεχωριστού αθλητικού γεγονότος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 7.15μ.μ. το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 ξεκινά ο τελικός αγώνας του 2ου Super Cup μπάσκετ με αμαξίδιο ! Το αναλυτικό πρόγραμμα διαμορφώνετε ως εξής:

7.00μμ-7.15μμ Προσέλευση Φιλάθλων (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
7.15-7.30 Τελετή Έναρξης- Χορευτικό “ΑΡΚΑΔΩΝ ΔΡΟΜΕΝΑ”
7.35-8.00 Είσοδος Ομάδων και προθέρμανση
8.00 Έναρξη Αγώνα

Στο ημίχρονο θα βραβευτούν οι μαθήτριες που σχεδίασαν το λογότυπο του αγώνα, η καλύτερη 1η τριάδα έργων καθώς και οι συντελεστές της διοργάνωσης, από την ΟΣΕΚΑ.

9.30 Τελετή λήξης, απονομή κυπέλλου στον νικητή και μετάλλια στον φιναλίστ από την ΟΣΕΚΑ.

Υπεύθυνος αγώνα ορίζετε ο Διευθυντής του Τμήματος Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης και Προπονητής του, κος Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει χώρος για τη λήψη δειγμάτων εθελοντών δοτών μυελού των οστών από το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ευχαριστούμε την κα Θεοδώρα Σταθούλη και τον πολιτιστικό σύλλογο “ΑΡΚΑΔΩΝ ΔΡΟΜΕΝΑ” για την εθελοντική τους συμμετοχή στην τελετή έναρξης με το χορευτικό τους.

Ευχαριστούμε την   Επίκουρη Καθηγήτρια  Βιολογίας-Βιοχημείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κα Ανδρέα Παόλα Ρόχας καθώς και τις φοιτήτριες του τμήματος Νοσηλευτικής για τη συμμετοχή τους με τη δράση  “ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ”. Την “Ιατρική Μέριμνα” για την ευγενική προσφορά ασθενοφόρου οχήματος, την ομάδα του Σπύρου Μαστοράκου και τους Αρκάδες Διασώστες για την εθελοντική παρουσία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ευχαριστούμε τους Δημοσιογράφους κκ Χρήστο Καρνέζη και Κωνσταντίνο Μακαρούνη για την ευγενική-εθελοντική τους προσφορά, παρουσίασης του αγώνα.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές μας ,αλλά και τους μαθητές που εθελοντικά βοηθούν στη διοργάνωση του αγώνα!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here