Το πρώτο ουσιαστικό «πλήγμα» στον Παναρκαδικό από το διοικητικό αδιέξοδο!

0
317

Με μια «λακωνική» ανακοίνωση της η Ένωση Ερμιονίδας τα τελευταία 24ωρα επισημοποίησε την επιστροφή του προπονητή Θανάση Στάικου στην ομάδα της Αργολίδας και ουσιαστικά έδωσε οριστικά τέλος στην επιτυχημένη συνεργασία Παναρκαδικού – Στάικου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η σχετική ανακοίνωση της Ερμιονίδας για την ιστορία αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Θανάση Στάικο.».

Από εκεί και πέρα λοιπόν εκτός από το βαθμό επιτυχίας της θητείας Στάικου στην ομάδα του «τριφυλλιού» που είναι αυτονόητος, ο Θανάσης Στάικος αποτελεί γεγονός φανερά και κρυφά ότι είχε τη διάθεση να μιλήσει πρώτα με τη διοίκηση του Παναρκαδικού για την προοπτική ανανέωσης συνεργασίας του με την ομάδα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δυστυχώς όμως το διοικητικό αδιέξοδο μέχρι και τη δεδομένη στιγμή (ανεξάρτητα με το τι μέλει γενέσθαι) προκάλεσε καθυστερήσεις και αβεβαιότητα στον Αρκαδικής καταγωγής τεχνικό για την επόμενη μέρα, αποφασίζοντας τελικά να επιστρέψει στην Ένωση Ερμιονίδας.

Αυτό από την πλευρά μας εκτιμάμε ότι ήταν το πρώτο ουσιαστικό «πλήγμα» του Παναρκαδικού, απ’ όλα όσα εκτυλίχθηκαν ή δεν εκτιλύχθηκαν σε διοικητικό επίπεδο στο σύλλογο το τελευταίο διάστημα. Το αν η ομάδα έχει δεχθεί και άλλα «πλήγματα» όπως π.χ. σε επίπεδο ρόστερ, μένει να φανεί το επόμενο διάστημα.

Θα αποδειχθεί ίσως το επόμενο διάστημα στο κατά πόσο οι λόγοι καθυστέρησης ανάδειξης νέας διοίκησης στο σύλλογο ήταν ουσιαστικοί ή όχι…

Στην περίπτωση που μπορεί να ισχύει στην πραγματικότητα το δεύτερο σενάριο, θα είναι κρίμα πραγματικά για την ίδια την ομάδα η «απώλεια» του Θανάση Στάικου από την τεχνική ηγεσία μετά από μια επιτυχημένη χρονιά πάνω στην οποία θα μπορούσε να «στηθεί» κάτι εξίσου καλό για την επόμενη σεζόν. Κρίμα για την ομάδα αν αυτό οφείλεται σε καθυστερήσεις στα διοικητικά της ομάδας, λόγω παρασκηνιακών εγωισμών ή διαφορών και διαφωνιών, μεταξύ μελών προηγούμενων διοικήσεων της ομάδας, που προκάλεσαν καθυστερήσεις και πλήγωσαν την «εικόνα» της ομάδας στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία και όχι μόνο, με τις διαδοχικές άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις αλλά και την προσφυγή της ομάδας στο Πρωτοδικείο που ακούγεται τόσο έντονα το τελευταίο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here