Το Σάββατο (18/03) στην Τρίπολη η εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου

0
369

Το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου 18 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης. Στην καθιερωμένη εκδήλωση βραβεύονται οι κορυφαίοι αθλητές των σωματείων της Περιφέρειας.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναφέρει

«Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Εκδήλωση Βράβευσης των διακριθέντων Αθλητών των Αθλητικών Σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 (ώρα 18:45) στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Δ.Σ.της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ) Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις σε πρόσωπα που έχουν στηρίξει την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και έχουν συμβάλει με την παρουσία τους στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στην Περιφέρεια.

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση του στίβου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία θα βραβευτούν οι αθλητές όλων των κατηγοριών που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here