Το Σάββατο (30/04) με Ολυμπιάδα Πατρών στην Τρίπολη οι γυναίκες του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

0
302

Το Σάββατο  30/4/2022 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και ώρα 16:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης, αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα Πατρών για την προτελευταία αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα της Τρίπολης μετά από μια άκρως πετυχημένη σεζόν, έχει εξασφαλίσει την παραμονή της για άλλη μια χρονιά στην Β’ Εθνική κατηγορία ενώ η ομάδα της Πάτρας θέλει κι αυτή μαθηματικά να πετύχει το ίδιο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για την ομάδα του ΑΣΠΕΤ στην έδρα του για φέτος (τελευταία αγωνιστική στο Βραχάτι με Παμβοχαϊκό).

 

Ντίνα Νικητοπούλου: «Να γιορτάσουμε παρέα την παραμονή μας»

Σε σχετική δήλωσή της η έμπειρη αθλήτρια του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης, Ντίνα Νικητοπούλου, απηύθυνε το δικό της κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό για το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς, αναφέροντας: «Το Σάββατο 30/4/2022 και ώρα 16:00 καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει στο τελευταίο παιχνίδι μας για φέτος εντός έδρας με την Ολυμπιάδα Πατρών προσφέροντάς μας απλόχερα το χειροκρότημα του, σε μια χρονιά που αυτός ο κόσμος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να είναι επιτυχημένη με την παραμονή μας στην Β’ Εθνική κατηγορία. Σας περιμένουμε να κλείσουμε την χρονιά όλοι μαζί αγαπημένοι σαν οικογένεια.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here