Το «στοίχημα» του «Σχίζα» για το βοηθητικό του γηπέδου Παναρκαδικού

0
269

Κατά τη διάρκεια των σύντομων χαιρετισμών μετά την τέλεση του αγιασμού στο γήπεδο του Παναρκαδικού της ομάδας του «τριφυλλιού» το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Γιώργος Λαγός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από το Δήμο Τρίπολης με τη συνεργασία και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να ενταχθεί το έργο της κατασκευής βοηθητικού γηπέδου 8Χ8 πίσω από το υπάρχον γήπεδο του Παναρκασικού.

Ο κ. Λαγός συγκεκριμένα ανέφερε: «Με εξουσιοδότησε ο κ. Δήμαρχος να μεταφέρω ότι θα γίνει μία προσπάθεια μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, έτσι ώστε πίσω από το γήπεδο Παναρκαδικού να γίνει τροποποίηση της σχεδίου για τη δημιουργία ενός γηπέδου 8Χ8, ενός δηλαδή βοηθητικού γηπέδου. Νομίζω ότι επειδή έχουμε και το Δήμαρχο και τον Ανιπεριφερειάρχη που ενδιαφέρονται πολύ για τον αθλητισμό και τον Παναρκαδικό, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.».

Ο άνθρωπος που φροντίζει το γήπεδο της ομάδας και βρίσκεται καθημερινά σ’ αυτό, Νίκος Μιχαλόπουλο (Σχίζας), «δεν άφησε να πέσει κάτω» όλα όσα ανέφερε ο κ. Λαγός και μετά την τέλεση του αγιασμού πλησίασε τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης και τα άλλα επίσημα πρόσωπα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και με τον δικό του γνώριμο τρόπο μην κρύβοντας την δυσπιστία του, «έθεσε στοίχημα» στους ανθρώπους του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας ότι το γήπεδο δεν θα υλοποιηθεί.

Το αν θα γίνει ή όχι το βοηθητικό γήπεδο μένει να αποδειχθεί στην πράξη στο μέλλον. Διάθεση πάντως από τους ανθρώπους του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπάρχει, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού γηπέδου Παναρκαδικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here