Το συλλεκτικό ημερολόγιο του για το 2022 παρουσίασε ο Παναρκαδικός (+vid)

0
140

Ο Παναρκαδικός ΑΟ το προηγούμενο διάστημα οργάνωσε μια ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθεί φωτογραφικό υλικό για τις ανάγκες της έκδοσης του νέου συλλεκτικού ημερολογίου για το 2022. Πρόκειται για μια έκδοση που περιλαμβάνει αρκετές φωτογραφίες του Παναρκαδικού των τελευταί 2-3 δεκαετιών, εκ των οποίων κάποιες αρκετά σπάνιες. Μια έκδοση η οποία πρώτα απ’ όλα αποτελεί μια συλλεκτική προσπάθεια που μπορεί μετά το 2022 να παραμείνει στο πολύτιμο αρχείο κάθε φίλου του Παναρκαδικού.

Η έκδοση αυτή του ημερολογίου του συλλόγου για το 2022 παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/12) στα γραφεία του συλλόγου, παρουσίας του Προέδρου του Παναρκαδικού κ. Ηλία Καναβέτα, του τιμ μάνατζερ του «τριφυλλιού» κ. Κώστα Λάγαρη, του μέλους του ΔΣ των «πρασίνων» κ. Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου, αλλά και πιστού φίλου της ομάδας Δημήτρη Σίδερη. Οι δύο τελευταίοι ήταν και οι άνθρωποι που ανέλαβαν το συντονισμό για τη συλλογή του υλικού και την έκδοση του συγκεκριμένου ημερολογίου. Το ημερολόγιο αξίζει να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει σε 1000 αντίτυπα με αφορμή του κλείσιμο 95 χρόνων ζωής του συλλόγου.

Αρχικά τοποθετήθηκε ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο οποίος μίλησε για τη συγκεκριμένη προσπάθεια όντας ο άνθρωπος που είχε συντονιστικό ρόλο και στην έκδοση του συλλεκτικού ημερολογίου πριν μια πεντετία με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας του συλλόγου. Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στο να λάβει «σάρκα και οστά» αυτή η εκδοτική προσπάθεια.

Στη συνέχει μίλησε και ο κ. Δημήτρης Σίδερης που είχε επίσης ουσιαστικό συντονιστικό ρόλο, τρέχοντας να συγκεντρώσει πολύτιμο υλικό, μεγάλο μέρος το οποίο αποτελεί υλικό από το αρχείο του. Το λόγο στη συνέχεια πήραν τόσο ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Ηλίας Καναβέτας, όσο και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας κ. Κώστας Λάγαρης. Και οι δύο άντρες μίλησαν για την έκδοση αυτού του ημερολογίου.

 

Ηλίας Καναβέτας: «Ευχαριστίες σε όσους συνετέλεσαν στη δημιουργία αυτού του συλλεκτικού ημερολογίου»

Στη συγκεκριμένη έκδοση του ημερολογίου της ομάδας για το 2022, υπάρχει σχετικός χαιρετισμός του Προέδρου της ομάδας κ. Ηλία Καναβέτας, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το 2022 ο Παναρκαδικός συμπληρώνει 95 ολόκληρα χρόνια ζωής, δράσης και μεγάλων επιτυχιών στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πέντε μόλις χρόνια μας χωρίζουν από τα 100α γενέθλια της ομάδας μας. Τη φετινή χρονιά διαλέξαμε για να συνεχίσουμε την αποτύπωση της μεγάλης ιστορίας του Παναρκαδικού αξιοποιώντας σπάνιο φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώσαμε με πολύ κόπο και μεράκι. Αυτή είναι η συνέχεια της 1ης συλλεκτικής έκδοσης που φτιάχτηκε το 2017 με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του ιστορικού Συλλόγου της Τρίπολης. Λένε ότι όποιος δε θυμάται το παρελθόν του δεν έχει μέλλον. Η σημερινή Διοίκηση του Παναρκαδικού όχι μόνο ξέρει να τιμά το παρελθόν αλλά δουλεύει δημιουργικά στο παρόν για να πετύχει ένα καλύτερο μέλλον για την ιστορική μας ομάδα. Έτσι λοιπόν φτάσαμε σήμερα να κρατάμε αυτό το συλλεκτικό ημερολόγιο στα χέρια μας και μαζί του ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Παναρκαδικού.

Ως Διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά για τη σημαντική πρωτοβουλία της έκδοσης, τον Δημήτρη Σίδερη του Ιορδάνη, πιστό φίλο της ομάδας, για το σπάνιο φωτογραφικό αρχείο που παραχώρησε εντελώς δωρεάν καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου, Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο του Νικολάου, ο οποίος για επτά συνεχή χρόνια, ήταν Γενικός Αρχηγός της ομάδας.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι κατάφεραν να συγκεντρώσουν το φωτογραφικό υλικό, να βρουν τους χορηγούς και να ολοκληρώσουν αυτήν την καλαίσθητη έκδοση χωρίς να επιβαρύνουν το Ταμείο της ομάδας και να μας παραδώσουν 1000 αντίτυπα που θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Παναρκαδικού.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες-χορηγούς της έκδοσης αλλά και όλους αυτούς που συνέβαλαν με κάθε τρόπο για την ολοκλήρωση αυτού του συλλεκτικού ημερολογίου. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους, τους διοικητικούς παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και επιτυχίες».

 

Και οι θερμές ευχαριστίες… 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ημερολόγιο της ομάδας για το 2022, εκφράζονται τα εξής:

«Θερμές ευχαριστίες ανήκουν στον Δημήτρη Κοσκολό, τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο, τον Ακη Μπακογιαννάκη, τον Γιάννη Ρούμπη, τον Χρήστο Κατσογιάννη και τον Νίκο Κοντογιάννη για τις σημαντικές πληροφορίες που μας έδωσαν σχετικά με τις συνθέσεις αλλά και τις φωτογραφίες που μας παραχώρησαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες του εξωφύλλου αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά του τον δημοσιογράφο Φώτη Αλεξόπουλο.

Το ημερολόγιο μπορείτε να το βρείτε καθημερινά στα γραφεία του γηπέδου της ομάδας και σε κεντρικά καταστήματα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947917807.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here