Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΠΣ Αρκαδίας για το θάνατο του Τάσου Σμυρνιώτη

0
47

Με τη σειρά της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την «απώλεια» του Τάσου Σμυρνιώτη. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης μας στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ.Αρκαδίας εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Τάσου Σμυρνιώτη και αποχαιρετά μία από τις πιο εξέχουσες μορφές του αρκαδικού αθλητισμού.

Αποχαιρετά τον άνθρωπο που με μεράκι έβαλε το στίβο στα αθλητικά δρώμενα της Αρκαδίας και με πάθος συνέβαλε στη δημιουργία του ΔΑΚ Τρίπολης, όπου πολλοί συμπολίτες μας προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του και κατάφεραν διαχρονικά να πετύχουν σημαντικότατες διακρίσεις και επιτυχίες.

Αποχαιρετά τον ιδρυτή του Αρκαδικού, του σωματείου που έγινε φυτώριο  αθλητών σε πολλά αθλήματα, με αποκορύφωμα την ομάδα καλαθοσφαίρισης, η οποία εκπροσώπησε την πόλη και το νομό μας στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Αποχαιρετά τον καθηγητή και Λυκειάρχη, ο οποίος υπηρέτησε με αφοσίωση τη δημόσια εκπαίδευση για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, αφήνοντας το στίγμα του στο 1ο Λύκειο Τρίπολης και εφαρμόζοντας στην πράξη το ρητό: ” Νους υγιής εν σώματει υγιεί”, παρακινώντας τους μαθητές του να συνδυάζουν τις υψηλές  μαθησιακές επιδόσεις με τη συστηματική άθληση και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here