Το σχόλιο του Δήμου Αναστόπουλου με αιχμές για την κατάσταση στα γήπεδα της Μαντινείας

0
149

Μια φωτογραφία που αποτυπώνει τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το έργο και στο γήπεδο Παραλίου Άστρους (ακόμη ένα γήπεδο στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας που γίνεται πράσινο), δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Δήμος Αναστόπουλος.

Η φωτογραφίας δημοσιεύθηκε μαζί με ένα σχόλιο στο οποίο εκφράζεται ο προβληματισμός για την κατάσταση με το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης γηπέδων στην περιοχή της Μαντινείας, αφήνοντας αιχμές για την υπάρχουσα κατάσταση!

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Αναστόπουλου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σημερινή Φωτογραφία από το γήπεδο του παραλίου Άστρους. Άλλο ένα γήπεδο στη «φαρέτρα»(5 πλαστικά γήπεδα) του ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας (πληθυσμός 10000 περίπου), που τα τελευταία χρόνια μερίμνησε και έκανε σχεδόν όλα τα γήπεδα που διαθέτει η περιοχή με πλαστικά και καλαίσθητα γήπεδα. Αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους Δημάρχους που έχουν διατελέσει μέχρι και σήμερα. Επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ πολλά και στους Δημάρχους της Τρίπολης (πληθυσμός 47000 περίπου) που όλα αυτά τα χρόνια έχουν φτιάξει ΕΝΑ πλαστικό γήπεδο εδω και πολλά χρόνια (Κάρτσοβα), παίζουν 10 ομάδες σε αυτό, έχει κατεστραμμένο τάπητα και συνεχίζει να είναι κόσμημα;;; για την πόλη μας. Κατάντια σκέτη ……

Υ.Γ. 1: Το γήπεδο της Τεγέας όταν λειτουργήσει, ο τάπητας θα έχει καταστραφεί από την ακινησία

Υ.Γ. 2: Το γήπεδο του Λεβιδίου ξέχασα να αναφέρω σαν γήπεδο της Τρίπολης, Συγγνώμη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here