Το 16o Χριστουγεννιάτικο Εσωτερικό Τουρνουά Juniors by Orchestra Tripolis

0
293

Για 16η χρονιά ξεκινά το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο εσωτερικό τουρνουά Juniors από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μεγάλος χορηγός για δεύτερη χρονιά θα είναι το κατάστημα παιδικών ρούχων Orchestra Tripolis.

Στη σχετική ανακοίνωσή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«To κατάστημα παιδικών ρούχων Orchestra Tripoli’s την περσινή χρονιά εξέπληξε όλους ευχάριστα με τα δώρα και τα έπαθλα του προς όλους τους συμμετέχοντες. Τη φετινή χρονιά πέρα από τα έπαθλα σε όλους όσους συμμετέχουν το Orchestra Tripoli’s και ο ιδιοκτήτης του κ. Πιτερός Παναγιώτης θα κληρώσει πλούσια δώρα κατά την διάρκεια των απονομών.

Το Χριστουγεννιάτικό μας τουρνουά θα περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια μονών με το σύστημα round robin και θα μπορούν να παίξουν όλες οι κατηγορίες μαθητών μας στον όμιλο 3 έως 16 ετών. Εξαίρεση θα αποτελούν τα παιδιά του κόκκινου επίπεδου και του Baby Tennis, τα οποία θα αγωνιστούν με την διαδικασία του συστήματος Play and Stay αλλά και με νέα ομαδικά παιχνίδια, που στόχο θα έχουν την παιδαγωγική προσέγγιση του αθλήματος και την χαρά της συμμετοχής και του παιχνιδιού.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στους προπονητές μας γιατί 10/12 ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here