Τρίτη η Παπαγιαννοπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 open της Καλαμάτας

0
166

Με διάκριση την 3η θέση στο τουρνουά Ε3 της Καλαμάτας, επέστρεψε το προηγούμενο διάστημα η νεαρή αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης, Αγγελίνα Παπαγιαννοπούλου. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρονται τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως την Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα για την διάκρισή της στο Ε3 open που έγινε στην Καλαμάτα.

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2022 η αθλήτρια του ομίλου μας Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα πρόσθεσε μια ακόμη διάκριση στο πρόσφατο ενωσιακό open τουρνουά που έγινε στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία για κορίτσια κάτω των 12 ετών η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αφού πρώτα πέρασε τα εμπόδια των Παπαχρήστου και Παπαδοπούλου έπαιξε στον ημιτελικό με την Χειλαδάκη από την οποία και ηττήθηκε κατακτώντας έτσι την 3η θέση στο τουρνουά που έκλεισε την χρονιά του 2022.

Πολλά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην αθλήτρια του ομίλου μας Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα και της ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία και να μας κάνει υπερήφανους και την νέα χρονιά.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here