Τρεις πρωτιές για τα 10άρια του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά του SMASH

0
88

Συνέχεια στις διακρίσεις είχαν τις προηγούμενες ημέρες τα 10άρια του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης. Συγκεκριμένα στο τουρνουά του SMASH, οι Νικολάου, Τσούτσος και Τριανταφύλλου, είχαν ως απολογισμό μια πρώτη και δύο τρίτες θέσεις.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Διονυσόπουλου συγχαίρουν τους τρεις αθλητές του ομίλου Νικολάου Στέφανο, Τσούτσο Κωνσταντίνο και Τριανταφύλλου Θάνο για την τριπλή τους επιτυχία στο πρόσφατο τουρνουά του Smash Tripolis.

Σε αγώνες knock out και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών αγωνίστηκαν οι τρεις μας αθλητές και κατέλαβαν μια 1η και δύο 3ες θέσεις. Στο αγωνιστικό μέρος ο Νικολάου στέφανος, ο οποίος πήρε την 1η θέση του τουρνουά πέρασε τον πρώτο γύρο με bye  και στον δεύτερο γύρο επικράτησε του Μπαφέ με 2-0 σετ (63, 63). Στα ημιτελικά αντίπαλος του Νικολάου ήταν ο συναθλητής του στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ο Θάνος Τριανταφύλλου, τον οποίο και κέρδισε δύσκολα με 2-0 σετ (64, 67). Στον μεγάλο τελικό επικράτησε του Χριστόπουλου  με 2-0 σετ (75, 64). Ο Τριανταφύλλου μέχρι την είσοδο του στα ημιτελικά και την κατάκτηση της 3ης θέσης επικράτησε διαδοχικά των Ηλιόπουλου και Δεμπεγιώτη με 2-0 σετ (64, 64) και στα δύο παιχνίδια. Τέλος ο Τσούτσος Κων/νος ο οποίος κατέλαβε και αυτός την 3η θέση στο κάτω μέρος του ταμπλό επικράτησε στον πρώτο γύρο του Τουρή με 2-0 σετ (63, 63) και πέρασε με wo και τον αθλητή Λυμπερόπουλο. Στα ημιτελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον φιναλίστ Χριστόπουλο με 0-2 σετ (36, 26).

Για μια ακόμη φορά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους τρεις αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης που κατέλαβαν τόσο την 1η (Νικολάου Στέφανος) όσο και τις δύο 3ες θέσεις (Τσούτσος Κων/νος – Τριανταφύλλου Θάνος) αν και αγωνίστηκαν σε κατηγορία μεγαλύτερη από αυτή της ηλικίας τους. Επόμενο τουρνουά των αγοριών της ΑΕΚ Τρίπολης είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μαραθώνα καθώς και τα open τουρνουά των όμορων νομών που αναμένονται το επόμενο διάστημα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here