Τριπλή διάκριση για τον Αλέξανδρο Διονυσόπουλο στο Καλαμάτα Tennis Garden 2022.

0
197

Μια ακόμη διάκριση (και μάλιστα τριπλή) ήρθε από αθλητή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης τις προηγούμενες ημέρες στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο Καλαμάτα Tennis Garden 2022. Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Διονυσόπουλος κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις και μία δεύτερη, στα μονά και διπλά ανδρών καθώς και στα μεικτά διπλά του συγκεκριμένου τουρνουά.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου τένις Διονυσόπουλο Αλέξανδρο για τις τρεις πρωτιές του στο Open Tournament του Καλαμάτα Tennis Garden 2022.

Ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης αγωνιζόμενος σε τρεις κατηγορίες (μονά ανδρών, διπλά ανδρών και μικτά διπλά) κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις και μια δεύτερη με τα αποτελέσματα να έχουν ως εξής:

Στην κατηγορία του μονού ανδρών ο Διονυσόπουλος επικράτησε διαδοχικά των Παπουτσή, Παρασκευόπουλου και Κίσσα με το εμφατικό 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια του ταμπλό round robin. Στα ημιτελικά επικράτησε του Βρυώνη με 2-1 σετ και στον τελικό του Λεβαντόπουλου με 2-0 σετ κατακτώντας την 1η θέση.

Στα διπλά ανδρών η κατάληξη των αποτελεσμάτων ήταν η ίδια με συμπαίκτη τον αθλητή Κινόπουλο. Πιο συγκεκριμένα επικράτησαν των ζευγαριών Μπρατσιάκος – Πανταζής και του Λαγοπάτη – Contant με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά άνετη ήταν η επικράτηση απέναντι στο ζευγάρι Παπουτσή – Κίσσα με 2-0 σετ. Στον μεγάλο τελικό απέναντι στους Βρυώνη – κίσσα το αποτέλεσμα ήταν  2-0 σετ υπέρ των Διονυσόπουλου και Κινόπουλου με την 1η θέση να έρχεται ακόμα μια φορά στα χέρια του αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στην κατηγορία των μεικτών ο Διονυσόπουλος με συναθλήτρια την Κουτσουμπού επικράτησαν των ζευγαριών Λαλάκου – Φωτεινάκη με 2-0 σετ, των Ντάση – Τούλα με το ίδιο σκορ και με wo των Εξαρχόπουλο – Dascollas. Στα ημιτελικά άνετο ήταν το πέρασμα απέναντι στους Λαγοπάτη – Στρούμπου με 2-0 αλλά στον τελικό απέναντι στο ζευγάρι των Γαλάνη – Ζουλούμη ήρθε η πρώτη ήττα με 2-1 σετ και η τελική κατάκτηση της 2ης θέσης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανάλογη συνέχεια και στα υπόλοιπα τουρνουά του.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here