«Τσίμπησε» βαθμό στην Κοιλάδα ο Ερμής Μελιγούς!

0
386

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή 01/11 με την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου και την ομάδα του Ερμή Μελιγούς να φιλοξενείται από την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας. Ένας ματς στο οποίο οι «Αρκάδες» με ανεβασμένη ψυχολογία καλούνταν να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αγωνιστικά οι παίκτες του Κώστα Καλογιαννίδη έδωσαν έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στο πως η ομάδα δεν θα δεχθεί γκολ με ζητούμενο να φύγει από την Αργολίδα με το «μηδέν» στην άμυνα. Κάτι το οποίο αποτέλεσε και πράξη στην αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Ο Ερμής κατακτά έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια καθώς είναι σημαντικό όπου η ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει τουλάχιστον να κατακτά τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ερμής πάντως αποτελεί μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις προς τις αντίπαλες εστίες, αν και το απόγευμα της Κυριακής κάτι τέτοια τελικά δεν επέφερε κάποιο γκολ.

Η συνέχεια στο πρωτάθλημα λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την πανδημία είναι αβέβαιη και αυτό είναι τη δεδομένη ώρα κάτι που απασχολεί, όχι μόνο τους ιθύνοντες του Ερμή Μελιγούς αλλά και όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γενικότερα!

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Κοιλάδας.
ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιασμένος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Παναγάκης (Λακωνίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Παναγιώτης Σόβολος (Λακωνίας), Ρουσλάν Ισακοβίδης (Λακωνίας).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Νικόλαος Χρονόπουλος (Μεσσηνίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ:
ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Θανάσης Τσιρόπουλος): Αλευράς, Λαζάρου, Σαμαράς, Οψιμούλης, Σελλής, Μέγας (62’ Οψιμούλης Δ.), Μπάζος Σ., Κιοσσές, Μπιτζής, Παπαϊωάννου, Μπάζος Κ. (55’ Καλά).
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Κολοστούμπης (46’ Ράλλιος Γ.), Βέργος, Ράλλιος Σπ., Μπίσιας, Σ. Γιαννούσης, Κολιόπουλος (58’ Δημάκος, 88’ Ιατρίδης), Καδάς, Ανδριανός, Ράφαελ (80’ Σταθουλόπουλος), Ράλλιος Π.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here