Τσώνης: «Τρομερή η φετινή προσπάθεια των παιδιών του Πολυβίου!»

0
573

Μπορεί ο Πολύβιος να ηττήθηκε από τους Δρομείς στο τελικό της Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αλλά σε κάθε περίπτωση η ομάδα της Μεγαλόπολης είχε μια επιτυχημένη πορεία τη φετινή σεζόν, κρίνοντας τα βήματα εξέλιξης από τις αρχές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έως σήμερα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε ο προπονητής του Πολύβιου Αργύρης Τσώνης για τη φετινή πορεία και προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε έχουν χαρακτηριστικά ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μας για την τρομερή προσπάθεια που έκαναν. Γύρισαν ημιτελικούς και είδαν πως είναι να αγωνίζονται σε τελικό. Έχουμε μικρά παιδιά στο ρόστερ. Αθλητές λίγους σε εμπειρία αλλά με πολύ μεγάλη καρδιά. Εύχομαι στην ομάδα της Τρίπολης να πάνε όλα καλά. Να πάει πολύ καλά στη Γ’ Εθνική. Τους άξιζε φέτος αφού ήταν η πιο σταθερή ομάδα. Σε’ εμάς απλά να παίρνουμε εμπειρίες και να γινόμαστε καλύτεροι. Ευχαριστώ τον κόσμο και τη διοίκηση φέτος που έκανε τα πάντα για να μπορούμε εμείς να παίξουμε μπάσκετ.».

Στο αν η πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί παρακαταθήκη εν’ όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ο κ. Τσώνης σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω και να μείνω στα παιδιά που είχα. Υπήρχαν και παιδιά που δεν πρέπει να ξεχάσω, τα οποία βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα και λόγω ατυχίας ή προσωπικών προβλημάτων δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν. Ξαφνικά γίναμε μια άλλη ομάδα και έπρεπε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να την ξαναστήσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Μπελόκα ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει και να πω ευχαριστώ στα παιδιά τα οποία για τους δικούς τους λόγους αποφάσισαν να μην είναι σ’ αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι αυτοί έχασαν, δεν χάσαμε εμείς. Ίσα-ίσα που αυτό πείσμωσε και μας έκανε καλύτερους. Βασικά για μένα πρέπει να παραμείνει ένα βασικό σχήμα, η ομάδα να ενισχυθεί και να ενισχυθούμε με παιδιά που θέλουν να παίξουν. Γι’ αυτό κάνω κάλεσμα όποιος θέλει να ενταχθεί στην ομάδα μας. Εμείς δεν διαλέγουμε, εμείς τους φέρνουμε όλους και θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ και μαθαίνουμε μπάσκετ.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here