Υπεγράφη η σύμβαση έργου της ανακατασκευής του σταδίου στο ΔΑΚ Τρίπολης και του γήπεδου 5Χ5 της Κανδήλας

0
247

Την υπογραφή του συμφωνητικού για το έργο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τρίπολης» υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Παναγιώτης Μοσχοβίτης». Μια εξέλιξη που ουσιαστικά έρχεται για να «ανοίξει» το «δρόμο» για την έναρξη των έργων για την ανακατασκευή του σταδίου στο ΔΑΚ Τρίπολης. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 744.000 ευρώ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι συγκεκριμένα: α) η προμήθεια για την επανεπίστρωση (retoping) ή και επανακατασκευή της ήδη φθαρμένης επιφάνειας ταρτάν του στίβου του Δ.Α.Κ. Τρίπολης, η προμήθεια εξοπλισμού στίβου με τα απαραίτητα όργανα και βαλβίδες, η ανακατασκευή της μόνωσης και των επιχρισμάτων των κερκίδων, η βαφή τους, η τοποθέτηση νέων καθισμάτων καθώς και η συντήρηση των πυλώνων φωτισμού και β) η προμήθεια, μεταφορά, τοποθέτηση, γραμμογράφηση και παράδοση έτοιμου για χρήση, συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου τελευταίας γενιάς και η προμήθεια – τοποθέτηση ιστών φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 στην Τ.Κ. Κανδήλας του Δήμου Τρίπολης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Δήμου Τρίπολης, η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δέκα μήνες.

 

Τζιούμης: «Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών»

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, λίγο μετά την υπογραφή της σύμβασης έργου με τον ανάδοχο εργολάβο, ανέφερε:

«Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή και για αυτό το λόγο υπογράψαμε τη σύμβαση για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς και του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 στην Κανδήλα.

Με τα έργα αυτά, σε συνδυασμό με τις εργασίες αναβάθμισης στο κλειστό κολυμβητήριο, τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις μας στο γήπεδο της Τεγέας, αλλά και την πρόταση μας για χρηματοδότηση έργων στο γήπεδο Φιλικών, προχωράμε και υλοποιούμε ένα πλάνο συνολικής βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στον Δήμο Τρίπολης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here