Υπογραφή μνημονίου της ΑΕΚ Τρίπολης με FabricRepublic και παράδοση 1850 κιλών ρουχισμού

0
240

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK Τρίπολης κ Παναγιώτης Bαλασόπουλος εκ μέρους της ΑΕΚ Τρίπολης προέβη στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΙΑΣΙΣ. Ανάμεσα στις δράσεις που θα υποστηριχθούν είναι και το FabricRepublic που είναι ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού το οποίο εστιάζει στις κοινωνικές ανάγκες του σήμερα, στη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη, τ’ οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στη σχετική ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου μεταξύ άλλων σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη συνεργασία αναφέρονται και τα εξής:

«Στα πλαίσια αυτά στις 13 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η πρώτη παράδοση 1850 κιλών ρουχισμού, ενώ με τις συντονισμένες προσπάθειες και  της προπονητικής ομάδας του τμήματος tennis και ιδιαίτερα των κ. Παπαδόπουλου και κας Σταθούλη, θα προχωρήσει στην τοποθέτηση συγκεκριμένου κάδου Fabric Republic στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο Δημοτικό Αθλητικό Τρίπολης, ώστε να μπορούν περισσότεροι συμπολίτες μας να συνδράμουν στην συγκεκριμένη δράση.

Η ΑΕΚ Τρίπολης έχει αποδείξει εμπράκτως τα τελευταία χρόνια, ότι είναι πάντα παρούσα σε δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό ,την κοινωνική συνοχή και την αμοιβαιότητα μεταξύ των συνανθρώπων μας. Αποτελεί δε βαθιά πεποίθηση του συνόλου των μελών της –διοίκηση, προπονητές, αθλητές- ότι τέτοιες προσπάθειες εκ μέρους των ερασιτεχνικών σωματείων συμβάλλουν σημαντικά το δύσκολο έργο για την στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάσταση ευαλωτότητας. Παράλληλα συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος όταν προωθούνται προς ανακύκλωση ή χρησιμοποιούνται για την δημιουργία upcycling προϊόντων.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here