Υποτροφίες από την ΕΟΚ και το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF

0
299

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συνολικά 50 υποτροφίες αναμένεται δοθούν σε νέους που θα υποβάλουν σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τα οποία θα τους ζητηθούν. Οι υποτροφίες θα δοθούν σε συνεργασία με το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF.

Στην ανακοίνωσή της ΕΟΚ, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF με χαρά ανακοινώνουν την δυνατότητα των αθλητών των ομάδων – μελών της ΕΟΚ για φοίτηση με υποτροφία στο αναγνωρισμένο, πανεπιστημιακό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Sorbone Paris Nord), στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η δράση αφορά σε 50 (πενήντα) υποτροφίες 50% στο Πρόγραμμα «Επιστήμες και Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού -STAPS», οι οποίες θα απονεμηθούν σε αθλητές των ομάδων μελών της Ομοσπονδίας.

Οι Υποτροφίες ισχύουν μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση των σπουδών των Υποτρόφων (1 έως 4 έτη) και καλύπτουν το 50% των διδάκτρων.

Θα κερδίσουν την υποτροφία οι 1οι 50 που θα κάνουν αίτηση και προσκομίσουν τα απαραίτητα έντυπα που θα ζητηθούν.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα λάβει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αιτήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο+30 210 69 80 772και στο e-mail info @idef.gr, κατόπιν ακολουθεί επικοινωνία για τα απαραίτητα χαρτιά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι.».

► Περισσότερα για τις δωρεάν υποτροφίες μπορεί κανείς να διαβάσει ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here