Υποψήφιος για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ο Κώστας Βινατσέλας

0
343

Τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ΓΣ Αρκαδίας, Κώστας Βινατσέλας, μίλησε για τον τοπικό και όχι μόνο κλασικό αθλητισμό στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης.

Μεταξύ των όσων δήλωσε επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας και την Γενική Συνέλευση.

Το απόσπασμα των όσων ο κ. Βιντσέλας δήλωσε στο «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», έχουν ως εξής: «Πιστεύω επειδή τώρα είναι οι συνθήκες λίγο δύσκολες και για κάποιους λόγους πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω κάποια πράγματα. Πάντα το πίστευα αυτό… αλλά μου ζητήθηκε το τελευταίο διάστημα λίγο πιο επιτακτικά να θέσω υποψηφιότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και όπως όλα δείχνουν θα είμαι υποψήφιος. Θα προσπαθήσω και από εκείνο το πόστο να στηρίξω κυρίως τον αθλητισμό της Πελοποννήσου.

Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν να προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό και να κρατάμε «ζωντανό» το στίβο. Πιστεύω ότι τον κρατήσαμε το 2020 και από εδώ και πέρα και ίσως και από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αν εκλεγώ, να προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε όσο γίνεται περισσότερο τον στίβο της περιοχής και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here