«Φάουλ και κίτρινη κάρτα» για τη μη ενημέρωση αλλαγής ώρας της τελευταίας στιγμής στο Παναρκαδικός – Τεγέα!

0
446

Πολλές φορές γράφουμε και αναγνωρίζουμε τα καλά στο χώρο του τοπικού αθλητισμού, ενώ πάντα με την ιδιότητα ενός τοπικού ΜΜΕ προσπαθούμε όλοι οι συνάδελφοι να προβάλουμε στο μέγιστο βαθμό του δυνατού όλες τις ομάδες, τους αθλητές, τα αθλητικά γεγονότα και την προσπάθεια των Ενώσεων για τις δράσεις του.

Επίσης πρέπει να λέγονται και να γράφονται κάποια πράγματα, όταν δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Τελευταίο παράδειγμα έχει να κάνει με την αλλαγή ώρας της τελευταίας στιγμής στο ματς Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Παναρκαδικό και τον ΑΟ Τεγέας και αντί 16:30 που αναφέρει το επίσημο πρόγραμμα θα ξεκινήσει τελικά στις 16:00!

Ενημερωθήκαμε τυχαία σε κουβέντα στο δρόμο ότι οι ομάδες ενημερώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου για την αλλαγή ώρας από τους ανθρώπους της Ένωσης. Οι ομάδες όπως ήταν δεδομένο ενημερώθηκαν σχετικά έγκαιρα. Για τους εκπροσώπους του Τύπου ωστόσο το να υπάρξει ενημέρωση για την αλλαγή ώρας με κάποιου είδους ενημέρωση, μάλλον ήταν περιττή ενέργεια. Η Ένωση έπρεπε να ενημερώσει για την αλλαγή ώρας με κάποιο τρόπο; Έγινε αναφορά για την αναβολή δύο αγώνων το Σάββατο;

Οι άνθρωποι των ΜΜΕ δεν κάνουν χόμπι αλλά ασκούν εργασία με εξαντλητικά και χωρίς κανένα πρόγραμμα ωράρια, έχουν το δικαίωμα να ενημερώνονται έγκαιρα, προκειμένου με τη σειρά τους να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Κάποια μάλιστα αφήνουν Σάββατα και Κυριακές και βρίσκονται στα γήπεδα για να καλύπτουν την αθλητική δράση στο Νομό μας.

Δεν αναφερόμαστε μόνο για το ατόπημα της ΕΠΣΑ που αναγνωρίζουμε ότι δεν έγινε με σκοπιμότητα, αλλά συνολικά για τη νοοτροπία ομάδων, παραγόντων, Ενώσεων και τοπικών αρχόντων που από τη μία έχουν την απαίτηση ή τουλάχιστον την επιθυμία τα ΜΜΕ να τους προβάλουν και να καλύπτουν την δράση και τα γεγονότα, αλλά την ίδια ώρα αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν «αγγαρεία» το να δημοσιοποιούν ένα Δελτίο Τύπου, μια ανακοίνωση ή μια ενημέρωση προς τα ΜΜΕ, διευκολύνοντας το έργο τους!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here