Η συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» (+vid)

0
97

Το απόγευμα της Πέμπτης (09/05) στο ΔΑΚ Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» το οποίο για ακόμη μια χρονιά θα «φιλοξενηθεί» στην Τρίπολη και του Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο το Σάββατο 11/05/2024, με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων πρωταθλητών/τριών από το χώρο των ρίψεων.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο αρχικά ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας που τόνισε τη σημασία των αγώνων που αποτελεί θεσμό με μεγάλα ρεκόρ σχεδόν κάθε χρόνο αλλά και την αγωνιστική παρουσία και φέτος σπουδαίων Έλληνων αθλητών/τριων από το χώρο των ρίψεων

Στη συνέχεια μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας κ. Κώστας Μανδρώνης για τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον αθλητισμό της περιφέρειας και ειδικότερα στο συγκεκριμένο αγώνα. Τέλος μίλησε και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού για τη συγκεκριμένη διοργάνωση που αποτελεί θεσμό στην Τρίπολη, ενώ είχε την ευκαιρία να αναφερθεί και στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την υλοποίηση έργων υποδομής στο χώρο του αθλητισμού, ενώ αναφέρθηκε και στην εξέλιξη των όποιων έργων αφορούν το Δήμο Τρίπολης όπως στο κλειστό κολυμβητήριο.

Τέλος μίλησε και ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος για το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», για τις συμμετοχές και άλλες σημαντικές πληροφορίες για τη φετινή διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here