Φιέστα τίτλου την Κυριακή (14/05) στη Δημητσάνα για την Κυπελλούχο Αρκαδίας, ΑΕ Δημητσάνας

0
203

Μετά από σχετική γνωστοποίηση από τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Δημητσάνας, κ. Λάμπη Μπαξεβάνο, το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (14/05) θα πραγματοποιηθεί η φιέστα – γιορτή της κατάκτησης του Κυπέλλου Αρκαδίας στη Δημητσάνα. Μια εκδήλωση που οι άνθρωποι και οι πρωταγωνιστές της ομάδας της Γορτυνίας, αναμένεται να παραδώσουν το τρόπαιο στη φυσική έδρα του αθλητικού σωματείου.

Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα του κ. Μπαξεβάνου για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αναφερει:
«Ως πρόεδρος κι εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και το έμψυχο δυναμικό της Αθλητικής Ένωσης Δημητσάνας, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω την εξής ανακοίνωση:

Την Κυριακή, 14-05-23 και ώρα 20:30 στην πλατεία της πόλης μας (έναντι ταβέρνας ΄ΤΕΥΘΙΣ), ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας θα υποδεχθούν την νικήτρια του κυπέλλου Ερασιτεχνών Αρκαδίας, ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕ Δημητσάνας. Στην τελετή που θα ακολουθήσει, σύσσωμη η ομάδα μας -Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητικό τιμ και παίκτες- θα παραδώσουν το τρόπαιο του κυπελλούχου στην φυσική έδρα της ομάδος μας πόλη της Δημητσάνας, όπου και μόνιμα θα εκτίθεται.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας να παραβρεθούν, δίνοντας βροντερό παρόν στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα, πρός τιμή της ομάδος μας.

Εκ της Διοίκησης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here