Φιλική επικράτηση του Παναρκαδικού επί του Πανθυρεατικού

0
259

Το πρώτο φιλικό ματς προετοιμασίας της χρονιάς για τον Παναρκαδικό αποτέλεσε γεγονός το απόγευμα του Σαββάτου (20/08) στην ιστορική έδρα της ομάδας με αντίπαλο τον πάντα ανταγωνιστικό Πανθυρεατικό. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Λυμπερόπουλου.

Μία αναμέτρηση στην οποία εμφανώς και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες, σε μια χρονική περίοδο όπου στην προετοιμασία τους «χτίζουν» το νέο τους αγωνιστικό προφίλ για μια αρκετά ανταγωνιστική χρονιά στην α’ τοπική κατηγορία. Κατά συνέπεια η μεγαλύτερη σημασία τη δεδομένη στιγμή από αυτό το φιλικό για τους δύο προπονητές, ήταν να βγουν τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα από την έως τώρα προετοιμασία.

Αλλαγές σε αγωνιστικά δεδομένα και πρόσωπα από πέρυσι υπάρχουν στις δύο ομάδες, αλλά για τον Παναρκαδικό μιλάμε για εντελώς διαφορετική ομάδα και άρα δεν μπορούν να προκύψουν συμπεράσματα από τόσο νωρίς για τις ομάδες.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες σε μία εβδομάδα θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες σε φιλικό που θα διεξαχθεί στο Άστρος στις (28/08).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here