Φωτογραφία με… νόημα εν’ όψει εξελίξεων για τον Παναρκαδικό;

0
590

Τις προηγούμενες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία στην οποία οι άνθρωποι του Παναρκαδικού (Ηλίας Καναβέτας, Κώστας Λάγαρης και Γιώργος Σωτηρόπουλος), είχαν συνάντηση με τον Στάικο Βεργέτη.

Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο διάστημα μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαναβάρα από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, το όνομά του Αρκά προπονητή «έπαιξε» στα σενάρια για τον αντικαταστάτη στον πάγκο του Παναρκαδικού. Το αν η συγκεκριμένη φωτογραφία κρύβει νόημα ή όχι από πίσω και για να γίνουμε πιο σαφείς, το αν από τη συγκεκριμένη συνάντηση ο Στάικος Βεργέτης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ιστορικό σύλλογο της Τρίπολης ή απλά επρόκειτο για μια ποδοσφαιρική συνάντηση σε φιλικό κλίμα και τίποτα παραπάνω, μένει να «ξεκαθαρίσει» πολύ σύντομα.

Η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναρκαδικό αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με τους ανθρώπους της ομάδας του «τριφυλλιού» να έχει μπαράζ επαφών και συζητήσεων για μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν όχι μέσα στην επόμενη εβδομάδα στις πρώτες μέρες του 2022, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και επίσημα το θέμα με το νέο προπονητή στο σύλλογο του «τριφυλλιού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here