Χάλκινο μετάλλιο για την ΑΕΚ Τρίπολης στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου του ΠΟΦΕΠΑ

0
82

Ακόμη μια σημαντική επιτυχία αποτέλεσε γεγονός για το Πινγκ-Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης. Συγκεκριμένα ο Αρκαδικός σύλλογος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου του ΠΟΦΕΠΑ. Η ομάδα της Τρίπολης θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα, αλλά τελικά η ήττα από τον Φάρη Καλαμάτας με 5-2 στην τελευταία αγωνιστική των play-off, περιόρισε την Αρκαδική ομάδα στην 3η θέση. Μια θέση και ένα χάλκινο μετάλλιο που από μόνα τους αποτελούν ήδη μεγάλη επιτυχία.

Ο προπονητής του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης με δική του τοποθέτηση, έκανε τον δικό του απολογισμό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά ανέφερε:

«Δυστυχώς το θαύμα δεν ολοκληρώθηκε. Ηττηθήκαμε στην Καλαμάτα από τον Φαρη με σκορ 5-2. Έτσι η ομάδα μας τερμάτισε στην 3η θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ένας αγώνας πολύ πιο αμφίρροπος από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Μια σεζόν που κράτησε 2 χρόνια λόγω covid-19m η ομάδα μας έκανε πολλά πράγματα για πρώτη φορά….

– Πρώτη φορά που κερδίσαμε μετάλλιο στο κύπελλο.
– Πρώτη φορά που κερδίσαμε μετάλλιο στο πρωτάθλημα.
– Πρώτη φορά που διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
– Πρώτη φορά που κερδίσαμε την πρόκριση στα τελικά του ομαδικού για την ανάδειξη του πρωταθλητή και του Κυπελλούχου Ελλάδος.

Υπήρχαν και άλλες επιμέρους «πρώτη φορά» αλλά θα αρχίσω να κουράζω. Ραντεβού λοιπόν στα τελικά 28-29 Μαΐου στο Λουτράκι. Όπου το Σάββατο βράδυ στο επίσημο δείπνο θα παραλάβουμε τα μετάλλια μας. Το πιο σημαντικό όμως που κερδίσαμε ήταν ότι μπήκαμε στην σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα και τελειώσαμε σαν “οικογένεια”. Είμασταν μια γροθιά… και στα εύκολα και στα δύσκολα. Μόνο υπερηφάνεια για την ομάδα μας την ΑΕΚ Τρίπολης!!!”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here