Χάλκινο μετάλλιο για την Τόκα του ΓΣΑ στο Πρωτάθλημα Αγώνων Δρόμου Ενόπλων Δυνάμεων

0
775

Η Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), διοργάνωσε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:30, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Εθνικό Πάρκο Σχοινιά του Δήμου Μαραθώνα,αγώνες δρόμου απόστασης 10 χλμ για τους άνδρες / σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών και 5 χλμ για τις γυναίκες / σπουδάστριες των Στρατιωτικών Σχολών, με την ονομασία CISMDΑΥ – RUN2020, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Στρατιωτικού Αθλητισμού – International Day of Military Sports, όπως καθιερώθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM), ταυτόχρονα με τον 66ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στους εν’ λόγω αγώνες, συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες των παρακάτω πρωταθλημάτων στις εξής αποστάσεις:

– Των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2020 (10 χλμ για τους άνδρες αθλητές και 5 χλμ για τις γυναίκες αθλήτριες).

– Των Στρατιωτικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2020 (10 χλμ για τους άνδρες αθλητές και 5 χλμ για τις γυναίκες αθλήτριες).

– Του 66ου Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου της Πολεμικής Αεροπορίας (10 χλμ για τους άνδρες αθλητές και 5 χλμ για τις γυναίκες αθλήτριες).

Στους αγώνες συμμετείχαν και ιδιώτες αθλητές και αθλήτριες(περιορισμένος αριθμός), μεταξύ αυτών και η αθλήτρια αγώνων αποστάσεων Παναγιώτα Τόκα του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας η οποία κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα στα 10χλμ ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση με χρόνο 45:22. Πρώτη αναδείχθηκε η Μάγδα Γκούμα με χρόνο 43:23 και δεύτερη η Αγγελική Κεραμιδά με χρόνο 44:06.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here