Χωρίς τη Στεφανίδη ο τελικός του Επί Κοντώ στο Πανελλήνιο Α-Γ

0
54

Την απόφαση να ακυρώσει τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς έχει έντονη ενόχληση στο λαγονοψοϊτη. Η έμπειρη αθλήτρια πήρε χθες την απόφαση, αφού είδε πως δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα οι θεραπείες που έκανε τις τελευταίες ημέρες.

«Εδώ και περίπου πέντε με έξι ημέρες έχω μια έντονη ενόχληση στο πόδι, που δεν ξεπεράστηκε με τις θεραπείες που έκανα. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή να δω πως είμαι για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Τελικά κρίναμε με τον προπονητή μου, πως είναι προτιμότερο να αποσύρω την συμμετοχή μου, να ξεπεράσω εξ ολοκλήρου τον τραυματισμό, να ξεκουραστώ και παράλληλα να αξιολογήσω την κατάσταση ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν», είπε η Στεφανίδη, η οποία έχει αναδειχθεί νικήτρια τέσσερις φορές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.

Η απουσία της Στεφανίδη, όπως είναι φυσιολογικό είναι μεγάλη, αφού πρόκειται για την «χρυσή» ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Επί Κοντώ, το οποίο έτσι κι αλλιώς αναμένεται συναρπαστικό με τη συμμετοχή των Κυριακοπούλου και Πόλακ. Φυσικά σε Αρκαδικό ενδιαφέρον η Βάλια Τελά θα είναι παρούσα να διεκδικήσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην πρώτη οκτάδα και μια επίσης όσο το δυνατόν καλύτερη επίδοση.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here