Χώρισαν οι «δρόμοι» Τσώνη – Πολύβιου

2
870

Παρελθόν αποτελεί από τον Πολύβιο ΑΕΜ ο τεχνικός της ομάδας κ. Αργύρης Τσώνης. Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ανακοίνωσή δημοσιοποίησε ο έμπειρος τεχνικός στην οποία αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ύστερα από 2 χρόνια επιτυχιών και με συμμετοχή στον περσινό τελικό, με την ομάδα του Πολύβιου οι δρόμοι μας χωρίζουνε. Σεβόμενος τις αρχές που διέπουν μια συνεργασία που τίμησα δεν θα αναφερθώ στους λόγους.

Θα τονίσω μόνο ότι τήρησα και στήριξα μέχρι κεραίας την αξία του λόγου μου και των πράξεών μου με επαγγελματική προσήλωση απέναντι στην ομάδα, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις και μάλιστα με συνέπειες όπως να τερματίσει και μια πολυετή συνεργασία στα τμήματα υποδομών με ομάδα της γενέτειράς μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Αργύρη Νικητόπουλο που στάθηκε πανάξια πλάι μου και να του ευχηθώ τα καλύτερα. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου τους παλιούς, απόντες και παρόντες των προσπαθειών μας και φυσικά τα 8 νέα πρόσωπα που με πίστεψαν και ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα με ειδική μνεία στους 3 μεγαλύτερους σε ηλικία που ήρθαν φέτος και οι οποίοι με το καλημέρα με δικαίωσαν τόσο αγωνιστικά αλλά και με την άψογη συμπεριφορά τους.

Αφήνω την ομάδα στο 2-2 και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει τον στόχο της. Συνεχίζω έχοντας πάντα σαν στάση ζωής (και προτρέπω και άλλους να πράξουν το ίδιο), την ρήση «Ότι λέτε να χετε».».

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν δυο χρόνια είπες στη συνέντευξη των προπονητών : !!! Σήμερα ούτε μια καλή κουβέντα ,ούτε ενα ευχαριστώ στην ίδια διοίκηση????. Τέλειωσε το σάλιο η έπαψε ναναι καλή η διοίκηση ?? Αλλα μάλλον σε πείραξε το τέλος με ένα τηλέφωνο . Την πρώτη χρονιά αλήθεια θεωρείς επιτυχία την όγδοη θέση?? Γέμισες την ομάδα με ξένους και χάθηκαν τα δικα μας παιδιά . Όσο για τους οκτώ νέους ας ΠΡΟΣΕΧΑΝ, κιαν δεν ήξεραν ας ΡΩΤΑΓΑΝ !!!! Σπάρτη -Τρίπολη -Μεγαλόπολη τα ίδια ! ΤΥΧΑΙΟ ???

  2. Ξέρεις τίποτα παραπάνω αγαπητέ drek; Άνθρωπος της ομάδας ακούγεσαι ή όχι; Αν ναι, γιατί δεν τα γράφεις με κανονικό όνομα για να απαντήσεις σε αυτά που έγραψε ο προπονητής και να έχουν βαση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here