Ως Γενικός Συντονιστής Αγωνιστικού Προγράμματος στην Περιφέρειά μας, ορίστηκε από την ΚΟΕ ο Γιώργος Σωτηρόπουλος

0
324

Τη σύνθεση των εννέα Περιφερειακών Επιτροπών της Ομοσπονδίας, ανέκρινε τις προηγούμενες ημέρες το Διοικητικό Συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κατά τη συνεδρίαση της 31ης Ιανουαρίου 2022. Αναλυτικότερα μεταξύ των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου & Νοτίων Νήσων, περιλαμβάνεται και ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης, Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Αναλυτικά η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου & Νοτίων Νήσων αποτελείται από τα εξής πρόσωπα:

■ Πρόεδρος: Μάκης Γεωργαράς.
■ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Ανδρουτσέλης.
■ Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Τσαγρής.
■ Ταμίας: Μιχάλης Μπουχούτσος.
■ Γενικός Συντονιστής Αγωνιστικού Προγράμμοτος: Γιώργος Σωτηρόπουλος.
■ Μέλη: Δημήτρης Κακαλίκας, Πέτρος Κολοφώνος, Παναγιώτης Κωστόπουλος. Θόδωρος Σάκκος, Νίκος Σωτηρόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Σωτηρόπουλος παρ’ όλο που αυτή την περίοδο αποτελεί γενικός αρχηγός στον Παναρκαδικό ΑΟ, συνεχίζει να αποτελεί πιστός εργάτης του Υγρού Στίβου στην ευρύτερη περιοχή. Έχει υπηρετήσει το άθλημα ως παράγοντας και Πρόεδρος του ΚΟΑΤ επί σειρά ετών, έχοντας συμβάλει με τις ενέργειές του σε συνεργασία με τις εκάστοτε διοικήσεις, να αναγεννήσει τον ΚΟΑ Τρίπολης και από την «αφάνεια» σε αγωνιστικό επίπεδο να οδηγεί το σύλλογο στο προσκήνιο της Ελληνικής Κολύμβησης, με συμμετοχές και διακρίσεις σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επιλογή της ΚΟΕ να ορίσει μεταξύ άλλων και τον Γιώργο Σωτηρόπουλο στην Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου & Νοτίων Νήσων, χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο ως μεγάλη τιμή μετά από 27 χρόνια ενεργούς παρουσίας στον υγρό στίβο.

Μάλιστα ο ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο, τον οποίο ευχαρίστησε εκ μέρους της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here