Όλα έτοιμα για την έναρξη του τουρνουά “Tripolis Open 2020” στον ΣΑ Τρίπολης

0
341

Στο κέντρο της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, ξεκινά για άλλη μια χρονιά ένα από τα πιο επιτυχημένα και συναρπαστικά open τουρνουά τένις της Πελοποννήσου, το «TRIPOLIS OPEN 2020». Οι αγώνες των κύριων κατηγοριών θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020. Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις διακόσιες (200) σε όλες τις κατηγορίες, όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις πρότυπες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.), στο 6ο χλμ Ε.Ο Τρίπολης-Σπάρτης στην Τεγέα Αρκαδίας. Οι εγκαταστάσεις  περιλαμβάνουν πέντε (5) γήπεδα τένις hard court, με επιφάνεια DECOTURF-PRO διεθνών προδιαγραφών (US OPEN), κτηριακές εγκαταστάσεις 400τ.μ. με οργανωμένο κυλικείο, γυμναστήριο, αποδυτήρια ανδρών-γυναικών, άνετο και ασφαλές parking.

Μεγάλες εκπλήξεις, πλούσια δώρα και πολλές παροχές  περιμένουν και φέτος τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο «TRIPOLIS OPEN 2020» και για άλλη μια χρονιά θα δοθεί ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ στον 1ο νικητή της κατηγορίας MASTERS ανδρών!!

Φέτος, για 1η χρονιά, προστέθηκε και η κατηγορία MASTERS ΓΥΝΑΙΚΩΝ, επίσης με χρηματικό έπαθλο για την 1η νικήτρια!

Όσο για τους αθλητές επιπέδου beginners θα υπάρξει ειδική κατηγορία και φέτος ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε νέους παίχτες να λάβουν μέρος στο τουρνουά και να διασκεδάσουν παίζοντας το συναρπαστικό άθλημα του τένις.

Η οργανωτική επιτροπή  θα είναι σε συνεχή επαφή με τους συμμετέχοντες του τουρνουά για τον σωστό προγραμματισμό και την εύρυθμη διεξαγωγή των αγώνων. Για 4η συνεχή χρονιά τα αποτελέσματα των αγώνων καθώς και το πρόγραμμα θα δημοσιεύονται on-line και επιλεγμένοι αγώνες θα μεταδίδονται καθημερινά LIVE στο site του συλλόγου www.tripolitennis.gr, μέσω ειδικού λογισμικού!

Όλες οι πληροφορίες που αφορούν το τουρνουά καθώς και οι προκηρύξεις βρίσκονται στο επίσημο site του συλλόγου www.tripolitennis.gr και στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook ΣAT-Tripoli Tennis Club

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020/ Πληροφορίες στην γραμματεία του Σ.Α.Τ. στα τηλέφωνα: 2710.556500 & 6976.858699 (Βάνα Χασομέρη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here