Όλα έτοιμα για τη «γιορτή» της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας στο Παράλιο Άστρος

0
350

Στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας διεξάγεται αύριο (09/9) και μεθαύριο (10/9) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OWS). Συμπαραστάτες της ΚΟΕ στη διοργάνωση είναι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Θα διεξαχθούν αγώνες στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αποτελέσει, εκτός των άλλων, πολύ καλό τεστ εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, που ακολουθεί στην Κέρκυρα (29/9 – 1/10).

Παράλληλα σε αγωνιστικό επίπεδο σύμφωνα με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, o Ιωάννης Σκαρής και η Νεφέλη Γιαννοπούλου που θα συμμετάσχουν, θα κάνουν τον τελευταίο τους αγώνα πριν τη συμμετοχή τους στους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο» 2023» (θα αγωνιστούν το διάστημα από 13-16/9). Στη διοργάνωση στο Ηράκλειο θα λάβουν μέρος ακόμη ο Αστέριος Δαλδόγιαννης και η Αντωνία Ρακοπούλου.

■ Δείτε την προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΕΔΩ.

 

Στο Παράλιο Άστρος και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters και Ενόπλων…

Στο Άστρος θα διεξαχθούν επίσης το διήμερο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων Βετεράνων (Masters) και το Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

■ Δείτε τη προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βετεράνων (Masters) ΕΔΩ.

 

Το πρόγραμμα του διημέρου…

Ουσιαστικά μέσα σ’ ένα διήμερο στο Παράλιο Άστρους πρόκειται να διεξαχθούν όχι μία αλλές τρεις Πανελλήνιες διοργανώσεις στο άθλημα της Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσας! Το Πανελληνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Αυτό συνεπάγεται πολύ μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών και φυσικά πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα από φίλους της κολύμβησης.

Το πρόγραμμα αναλυτικά του προσεχούς διημέρου στο Παράλιο Άστρος το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε σταθερό προορισμό φιλοξενίας σπουδαίας διοργανώσεων στην Ανοιχτή Θάλασσα αλλά και σε άλλα σπορ, θα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

09:00: Αγώνας 5.000μ Ανοικτής Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, Παίδων-Κορασίδων.

11:00: Αγώνας Βετεράνων (Masters) 2.500μ ή 5.000μ.

16:00: Ομαδικό Ανδρών-Γυναικών (5.000μ.), ομαδικό 19 ετών και κάτω (5.000μ.), ομαδικό 14-15-16 ετών (5.000μ.).

17:30: Ομαδικό Βετεράνων (Masters).

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

09:00: Αγώνας 7.500μ Εφήβων-Νεανίδων, Αγώνας 10.000μ Ανοικτής Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών.

► Μπορεί να διαβάσει κανείς τις λίστες συμμετοχής ΕΔΩ.

Τους αγώνες τέλος αναμένεται να καλύψει απευθείας η KOE TV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here