Όλα έτοιμα για το πρώτο εσωτερικό τουρνουά του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης

0
138

O όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με σχετική ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ξεκινάει τις επόμενες ημέρες το πρώτο εσωτερικό τουρνουά του συλλόγου για το 2022. Αναλυτικά η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου αναφέρει:

«Νέα μέλη και αθλητές, τόσο στην κατηγορία των προχωρημένων (PRO), όσο και στην κατηγορία των αρχαρίων (ROOKIES) θα προστεθούν στην φάση των ταμπλό για το έτος 2022. Μια νέα καινοτομία στην AEK TRIPOLIS TENNIS LEAGUE θα προστεθεί στο πρώτο τουρνουά της χρόνιάς. Η διαδικασία των ομίλων στο τελευταίο τουρνουά θα αντικατασταθεί με το σύστημα Knock Out – Consolation. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε και να διαβάσετε την προκήρυξη.

Μεγάλος Χορηγός και Υποστηρικτής του τελευταίου τουρνουά για την φετινή χρονιά, θα είναι εκ νέου το MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina, το οποίο πέρα από την επιμέλεια των τροπαίων των νικητών θα δωροθετήσει και τους πρώτους νικητές των κατηγοριών σε άνδρες και γυναίκες. Για τους δεύτερους και τρίτους νικητές τα δώρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων της ΑΕΚ Τρίπολης και το το MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 7/3. Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων θα είναι η 5/3.».

Μπορεί κανείς να διαβάσει την προκήρυξη του συγκεκριμένου τουρνουά επιλέγοντας ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here