Όλα έτοιμα για το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» (+vid)

0
281

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/05) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το φετινό Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης το Σάββατο, 21/05/2021. Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας.

Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο που έχει ουσιαστική εικόνα των δηλώσεων συμμετοχής στην Αρκαδική πρωτεύουσα αναμένεται να συμμετάσχει η «αφρόκρεμα» των Ελληνικών ρίψεων, με μεγάλα ονόματα σε όλα τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν κυρίως σε ότι αφορά τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών. Άλλωστε το ρεπορτάζ του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» σας αποκάλυψε χθες τα μεγάλα ονόματα που θα δώσουν παρουσία στην Τρίπολη.

Οι αγώνες πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα διεξαχθούν με την παρουσία φίλαθλου κοινού, λόγω των περιορισμών για τον covid-19, ενώ παράλληλα προβλέπεται η αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος λόγω του ότι βρισκόμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά και ακολουθούν σημαντικές διοργανώσεις, το κίνητρο των αθλητών είναι μεγάλο για μεγάλες επιδόσεις. Αυτό το γεγονός αυξάνει τις πιθανότητες να επιτευχθούν σημαντικές επιδόσεις, ακόμη και ρεκόρ. Γεγονός συνηθισμένο διαχρονικά σε ότι αφορά το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος».

Από την πλευρά του ο κ. Βινατσέλας επισήμανε το γεγονός της σημαντικής «απώλειας» του ανθρώπου που οραματίστηκε αυτούς τους αγώνες και βοήθησε με κάθε τρόπο προκειμένου να αποτελούν χρόνια τώρα θεσμός και ένας από τα πιο σημαντικά μίτινγκ στην Ελλάδα και δεν είναι άλλος από τον Μανώλη Μανωλόπουλο. Η αλήθεια είναι ότι το Σάββατο το κλίμα δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο για την απουσία του ανθρώπου που αγάπησε και έδωσε την ψυχή του για τις ρίψεις στην Ελλάδα.

Πέρα από τη σημασία της παρουσίας σπουδαίων αθλητών στο Φεστιβάλ αυτό, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, επισήμανε τη σημαντική στήριξη τόσο του Δήμου Τρίπολης και του Νομικού Προσώπου, όσο και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που δίχως την ανταπόκρισή τους να στηρίξουν τη διοργάνωση, δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση η διεξαγωγή τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here