Όλες οι λεπτομέρειες και η αίτηση συμμετοχής του Tripolis Sports Camp

0
483

Το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές όλες οι λεπτομέρειες του φετινού Tripolis Sports Camp 2019 και παράλληλα η αίτηση συμμετοχής για το φετινό camp. Αναλυτικότερα τα όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση έχουν ως εξής:

«Η μεγάλη επιτυχία του Tripolis Sports Camp οφείλεται και στον σωστό προγραμματισμό. Για αυτό το λόγο η οργανωτική επιτροπή του Tripolis Sports Camp 2019 ανακοινώνει  τις λεπτομέρειες του φετινού προγράμματος, ώστε οι γονείς να αποφασίσουν έγκυρα και έγκαιρα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  παιδιά ηλικίας 5-14 ετών, από τη λήξη του σχολικού έτους (18 Ιουνίου) και μέχρι το τέλος Ιουλίου (26 Ιουλίου). Το πρόγραμμα των παιδιών είναι σχεδιασμένο από την επιστημονική και εκπαιδευτική ομάδα του Tripolis Sports Camp.

Οι εκπαιδευτές είναι Παιδαγωγοί και Καθηγητές Φυσικής αγωγής με μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση παιδιών. Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελείς ομάδες με κριτήριο την ηλικία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε τηλεφωνώντας στο 6972694448 ή κάνοντας μια επίσκεψη στο χώρο μας στο ΔΑΚ Τρίπολης.».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να κατεβάσετε τις ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ του φετινού μας προγράμματος

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here