Όταν οι δημοσιογράφοι της Τρίπολης έπαιζαν μπάσκετ!

0
1691

Το Φθινόπωρο του 2005 διοργανώθηκε από την εταιρία «Πεζόδρομος» με την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Τρίπολης το 1ο πρωτάθλημα μπάσκετ Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων του Δήμου Τρίπολης με τη συμμετοχή συνολικά εννέα ομάδων. Μεταξύ αυτών στο εργασιακό πρωτάθλημα ομάδα «κατέβασαν» και οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ της Τρίπολης.

Εκείνη ήταν και η μοναδική χρονιά που έπαιξαν μπάσκετ οι δημοσιογράφοι της Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά πέρα από τις όποιες μικρές ελλείψεις και παραλείψεις ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία που κατά πολλούς στέφθηκε με επιτυχία. Ένα τουρνουά με μεγάλο ανταγωνισμό και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που δυστυχώς πραγματοποιήθηκε και την επόμενη χρονιά και τελικά από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει διοργανωθεί πάλι από το Δήμο Τρίπολης.

Εκείνη τη χρονιά η ομάδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατέλαβε την 7η θέση με 3 νίκες και 5 ήττες και με συντελεστή πόντων 473-493.

Στη σχετική φωτογραφία που συνοδεύει το συγκεκριμένο αφιέρωμα διακρίνονται από αριστερά όρθιοι οι: Σταύρος Κουκάκης, Γιώργος Φράγκος, Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος, Αργύρης Καρδαράς, Κώστας Στάικος και Φώτης Αλεξόπουλος. Καθιστοί από αριστερά διακρίνονται οι: Χρήστος Καρνέζης, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Μαργιώλος, Βασίλης Κούβαλης και Μηνάς Αρτόπουλος.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό αφιέρωμα για το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Δήμου Τρίπολης της σεζόν 2005-2006.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here