Όταν Τζανή και Κουφογιάννη βρέθηκαν και πάλι συμπαίκτριες!

0
409

Η φετινή ομάδα της ΓΕΑ Άμιλλας αποτελείται στην συντριπτική πλειοψηφία της από νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες που έχουν μια μεγάλη ευκαιρία φέτος στην Α2 Εθνική κατηγορία να αποκομίσουν ουσιαστικές αγωνιστικές εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν σημαντικά στο να εξελιχθούν μπασκετικά.

Από τις λίγες έμπειρες αθλήτριες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας είναι και οι ψηλές της ομάδας Ματίνα Τζανή και Ηρώ Κουφογιάννη. Δύο αθλήτριες ιδιαίτερα γνώριμες μεταξύ τους, καθώς πριν κάποια χρόνια είχαν αγωνιστεί και πάλι μαζί με την ομάδα της Λευκάδας.

Συγκεκριμένα τη διετία 2009-2011 οι δύο αθλήτριες βρέθηκαν στο ίδιο ρόστερ της Νίκης Λευκάδας. Τη σεζόν 2009-10 η ομάδα της Λευκάδας κατέλαβε την 9η θέση στο Νότιο Όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Για τη Τζανή στην πρώτη χρονιά ουσιαστικά έπαιξε σε ένα ματς με συνολικό απολογισμό 3 πόντους, ενώ η Κουφογιάννη είχε 26 συμμετοχές με 373 πόντους.

Την επόμενη σεζόν (2010-11) η χρονιά ήταν για όλους ακόμη καλύτερη. Η ομάδα της Νίκης Λευκάδας κατέκτησε την 4η θέση στο Νότιο Όμιλο της Α2 Εθνικής, με τη Τζανή να έχει 21 συμμετοχές και 154 πόντους και την Κουφογιάννη επίσης 21 συμμετοχές με 289 πόντους. Μάλιστα όπως έχουν παραδεχθεί η συνεργασία του εκείνη την περίοδο ήταν υποδειγματική και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και η Κουτσογιάννη στην αποκλειστική συνέντευξη της στο «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» η ίδια με τη Τριπολίτισσα σέντερ βρίσκοντας στο γήπεδο «με κλειστά τα μάτια»

Τη φετινή αγωνιστική σεζόν ξαναβρίσκονται μαζί στην Άμιλλα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και ελπίδα των φίλων της ομάδας είναι μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες να καταφέρουν να βοηθήσουν την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here