Ήττα 69-78 από το κακό διάστημα της β’ περιόδου για τον Πήγασο επί του ΑΟ Αχαΐας

0
309

Ο Πήγασος φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής (23/10) την ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους. Η Αρκαδική ομάδα τελικά ηττήθηκε με σκορ 69-78 και έτσι μετά από τρία επίσημα ματς αγνοεί ακόμη τη νίκη.

Ο Πήγασος αν και ξεκίνησε καλά το ματς και βρισκόταν για τα καλά μέσα στο ματς στο α’ δεκάλεπτο, πλήρωσε στη συνέχεια το «καταστροφικό» β’ δεκάλεπτο. Σ’ εκείνο το διάστημα το επί μέρους σκορ ήταν 8-26, με αποτέλεσμα οι «φιλοξενούμενοι» να ξεφύγουν στο σκορ με +17 πόντους.

Στην επανάληψη η Αστρινή ομάδα ανέβασε ρυθμούς προσπάθησε να γυρίσει το ματς, έριξε τη διαφορά στο σκορ σε μονοψήφια νούμερα, αλλά δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω που θα επέτρεπε στο να «επιστρέψει» για τα καλά στο παιχνίδι διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Άστρους | 23/10/2022 (17:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γέρος, Αλεξόπουλος Π.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18 (Α’), 27-44 (Β’), 53-62 (Γ’), 69-78 (Δ’).
ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΥΡΕΑΣ (Χρήστος Γεννιάς, Γιώργος Κοψαύτης): Μαντίκος, Ταβάνι 4, Καρράς, Κόκκορης 2, Κοψαύτης 16(1), Σέπος 13(3), Διαμαντόγιαννης 2, Μίλιτς 16(1), Μαυριάς 7(1), Μεσσίνης, Κιουρτζίδης 9, Αντωνάκης.
ΑΟ ΑΧΑΪΑΣ «Η ΓΑΛΗΝΗ» (Κώστας Γιαννόπουλος, Κώστας Βαλκανάς): Παπαθανασόπουλος, Κουμανιώτης 3(1), Καραγιάννης 2, Κανελλάκης, Εφέπουλος 18(2), Παπαβασιλόπουλος 17(1), Σπύρου 9(1), Κάλλης 13(3), Πίκιος 14(2), Λαμπρόπουλος 2, Σούντρης, Βεργανελάκης.

► Με σχετική ανακοίνωσή του Πήγασου Θυρέας, εκφράστηκαν ευχαριστίες στο φίλαθλο κοινό για την παρουσία του στο γήπεδο και τη στήριξη της ομάδας. Αναλυτικά αναφέρθηκε: «Το ΔΣ, οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά  όλους τους φίλους που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της ομάδας και στηρίζουν με κάθε τρόπο την επιστροφή της στη Γ´ εθνική. Η παρουσία τους στους πρόσφατους εντός έδρας αγώνες ήταν πραγματικά συγκινητική, όπως πιστεύουμε θα είναι ακόμη πιο μαζική τις επόμενες αγωνιστικές.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here