Ανακοίνωση ΑΟ Τεγέας για το Κυριακάτικο (12/09) τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης»

0
276

Το τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης» είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής (12/09) και ώρα 16:00 στο γήπεδο Επισκοπής Τεγέας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Τεγέας γνωστοποιείται ότι η είσοδος για το τουρνουά θα επιτραπεί μόνο σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσσης με ισχύ λιγότερο από έξι μήνες.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει αναλυτικά ως εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Τεγέας ανακοινώνει σε όλους τους φιλάθλους,  οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το τουρνουά “Δημήτρης Τσιπιανίτης” το οποίο διοργανώνεται από την ομάδα μας με τη συμμετοχή τεσσάρων εκ των κορυφαίων ομάδων της Ά κατηγορίας Αρκαδίας, την Κυριακή 12-9-2021 και ώρα 16:00 στο νέο γήπεδο της ομάδας μας στην Επισκοπή Τεγέας ότι η είσοδος τους θα επιτραπεί μόνο:

α) με την επίδειξη πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή

β) με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης Covid-19 με έναρξη έως 6 μήνες πριν τη διεξαγωγή του τουρνουά.

*Οι φίλαθλοι υποχρεούνται κατά την είσοδο τους στο γήπεδο να επιδείξουν την Αστυνομική τους ταυτότητα/ διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμο έγγραφο διαπίστευσης.

Ο Α.Ο Τεγέας είναι υποχρεωμένος να διασφαλίσει την ασφάλεια των φιλάθλων καθώς και των αθλητών βάσει το πρωτοκόλλου για τη μη διασπορά του Covid – 19. Πρέπει όλοι να σεβαστούμε την κείμενη ελληνική νομοθεσία.

Μένουμε ασφαλείς… κάνουμε και πάλι το ποδόσφαιρο γιορτή.

Είσοδος Ελεύθερη!!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here