Ανακοίνωση ΚΟΑ Τρίπολης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters

0
358

Ανακοίνωση με την οποία ο ΚΟΑ Τρίπολης που αποτελεί ένας εκ των διοργανωτών των συγκεκριμένων αγώνων μαζί με το Δήμο Τρίπολης και της ΚΟΕ, απευθύνει κάλεσμα στους επαγγελματίες της Αρκαδικής πρωτεύουσας για υποδοχή των αθλητών των αγώνων και επισκεπτών με τον απαιτούμενο επαγγελματισμό και στήριξη στους αγώνες που θα φέρουν αρκετούς επισκέπτες στην πόλη, με τους διοργανωτές να τηρούν απαρέγκλιτα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Αναλυτικότερα η σχετική ανακοίνωση του ΚΟΑ Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνεργασία με τον ΚΟΑΤ και το Δήμο Τρίπολης, συνδιοργανώνουν τους πιο πάνω αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν 18-20 Σεπτεμβρίου 2020 σε πέντε (5) αγωνιστικές ενότητες, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Τρίπολης.

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης όπως, για μία ακόμη φορά δείξουν τον επαγγελματισμό και τον εξαιρετικό χαρακτήρα τους στους αθλητές και τους συνοδούς επισκέπτες.

Προτρέπουμε όλους τους αναφερόμενους όπως υποστηρίξουν τη διοργάνωση, όπου το ερασιτεχνικό αθλητικό Σωματείο του ΚΟΑΤ, συνδιοργανώνοντας με το Δήμο Τρίπολης έχει αναλάβει με υπευθυνότητα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here