Ανανέωση συμβολαίου στον Αστέρα και για τον Γιώργο Κανελλόπουλο

0
268
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε ακόμη μία ανανέωση συνεργασίας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και ποδοσφαιριστή της ομάδας. Σειρά να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης, πήρε και ο Γιώργος Κανελλόπουλος.

Στη λιτή ανακοίνωσή του η ΠΑΕ Αστέρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Κανελλόπουλο. Το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2024. Ευχόμαστε στον Γιώργο Κανελλόπουλο υγεία και επιτυχίες!».

 

Κανελλόπουλος: «Χαίρομαι για τη νέα “πρόκληση” με τον Αστέρα»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέκταση της συνεργασίας του με Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Γιώργος Κανελλόπουλος τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Αστέρα, τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αστέρα και υπόσχομαι σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να πετύχουμε τους στόχους με την ομάδα μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here