ΑΟ Τεγέας – Μαντινειακός ΑΟ 1-1 (+φωτό)

0
1310

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας η ομάδα του ΑΟ Τεγέας το απόγευμα του Σαββάτου 19/10 αντιμετώπισε στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών την αντίστοιχη ομάδα του Μαντινειακού. Μια αναμέτρηση σημαντική για τις δύο ομάδες με σκοπό τους βαθμούς της νίκης. Αγωνιστικά σ’ ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν τα καλά τους διαστήματα το τελικό αποτέλεσμα αποδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Αγωνιστικά η αναμέτρηση ξεκίνησε «μοιρασμένη» για τις δύο ομάδες σ’ ένα πρώτο περίπου ημίωρο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο ματς. Λίγο μετά το 35’ ο Μαντινειακός σε δύο περιπτώσεις αποδείχθηκε επικίνδυνος αρχικά με μια σέντρα-σουτ από την οποία η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της Τεγέας, ενώ λίγο αργότερα μια τελική προσπάθεια επίσης για τον Μαντινειακό «εξουδετερώθηκε» από τον Κωνσταντόπουλο. Η πίεση του Μαντινειακού στο φινάλε του α’ μέρους τελικά οδήγησε στο 0-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα ο Αποστολόπουλος στο 45’+1’ μετά από ωραία μπαλιά βγήκε απέναντι στον Κωνσταντόπουλο από τον οποίο ανατράπηκε αντικανονικά με αποτέλεσμα την υπόδειξη πέναλτι. Ο Μανδρώνης ανέλαβε την εκτέλεση για το γκολ και το 0-1 σ’ ένα σημαντικό χρονικό σημείο του ματς.

Στην επανάληψη η Τεγέα ανέβασε ρυθμούς σε μια προσπάθειά της να αντιδράσει. Αποτέλεσμα να πιέσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο δημιουργώντας σωρεία τελικών ενεργειών είτε συνδυαστικά, είτε από στημένες φάσεις, την ίδια ώρα που ο Μαντινειακός νευρικός και με αδυναμία να κρατήσει μπάλα και να ελέγξει το ρυθμό δεν μπορούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στο 58’ μετά από κόρνερ της Τεγέας και κεφαλιά του Τσιώρου η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 63’ μετά από κόντρες ο Δημητρίου απομακρύνει την επικίνδυνη πορεία της μπάλας σε κόρνερ. Στο 64’ ένα σουτ του Καραμπέτσου κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Χρειάστηκε το ματς να φτάσει στο 71ο λεπτό για να καταφέρει η υπεροχή της Τεγέας να μεταφραστεί σε γκολ, όταν μετά από ωραία σέντρα από δεξιά, ο Καραμπέτσος με εξαιρετικό γυριστό σουτ στην κίνηση κατέληξε στην εστία του Μαντινειακού για το 1-1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν σε με κάποιο γκολ χωρίς αποτέλεσμα.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Φιλικών | 19/10/2019 (16:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΘΕΑΤΕΣ: 100-150.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Μπόζνος (Αρκαδίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Π. Τσούκας (Αρκαδίας), Γ. Τουρνικιώτης (Αρκαδίας).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γ. Μπιρμπίλη (Αρκαδίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 45’+1’ (πεν.) Μανδρώνης, 71’ Καραμπέτσος.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45’+1’ Κωνσταντόπουλος, 54’ Τσιώρος | 89’ Πριόβολος.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ:
Α.Ο. ΤΕΓΕΑΣ (Κώστας Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Δούκας): Κωνσταντόπουλος, Πλαντζάς Πετ., Σπηλιωτόπουλος, Τσιώρος, Βρούβας (60’ Λιακόπουλος), Γκίτζιας, Νέζος, Αγγελάκος (46’ Βλάσης), Τζήλος (82’ Δούκας Βασ.-Στυλ.), Καραμπέτσος, Στασινός (66’ Σινάνης).
Α.Ο. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ (Σπύρος Λαγός, Γιώργος Σπανάκης): Δημητρίου, Κολλάρας, Παπαδόπουλος, Ρούμπος, Λαγός Ι., Μανδρώνης, Καυκιάς, Φωτόπουλος (72’ Πλαντζάς Κων.), Μπαρμπαγιάννης, Αποστολόπουλος (60’ Παπαδάτος), Πριόβολος.

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here