Απαντήσεις Δημάρχου και Προέδρου Νομικού Προσώπου για τους «χαμένους» Κολυμβητικούς αγώνες (+vid)

0
704

Απαντήσεις στο θέμα που άνοιξε για τους κολυμβητικούς αγώνες και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ’-ΠΚΑ’ και ΠΠΒ’-ΠΚΒ’, που προτάθηκε να γίνουν στην πόλη, έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβούλιου.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος είπε ότι: «πολύ πριν από τις 20 Δεκεμβρίου μας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία από την ΚΟΕ μαζί με τον κ. Σωτηρόπουλο. Στη συζήτηση που έγινε τονίστηκε ότι έχει τις προϋποθέσεις το κολυμβητήριο και χρειάζονται κάποια πράγματα και υπολογίζουν γύρω στις 10.000 ευρώ. Ζήτησαν να μάθουν αν ο Δήμος θα στηρίξει.

Ρώτησα την προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας και μου απάντησε ότι έχει αυτό το ποσό να καλύψουμε. Τους απάντησα προφορικά ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Έγγραφη απάντηση δεν μας έδωσαν ποτέ ως τότε.

Επανήλθαν σε δεύτερη φάση και μιλήσαμε για τα ξενοδοχεία. Εκεί μας είπαν ότι είναι αρκετές οι διανυκτερεύσεις, διότι θέλανε να βγάλουν κι αυτοί κάτι. Εμείς είπαμε ότι ως Δήμος δεν έχουμε δουλειά μα ξενοδοχεία και φαγητά. Απλά ήθελα μια δέσμευση των ξενοδόχων ποιες είναι οι τιμές και να αποφασίσουν την επιλογή της πόλης που θα κάνουν τους αγώνες. Μας ζήτησαν 2-3 ευρώ ανά άτομο για την ομοσπονδία. Εμείς είπαμε δεν μας ενδιαφέρει, να τα συζητήσετε με τους ξενοδόχους.

Εμείς δεν είχαμε άλλη συμμετοχή κι ενώ πιστεύαμε ότι είχε κλείσει το θέμα αυτό, με ενημέρωσε κάποια η στιγμή η Πρόεδρος του ΚΟΑΤ ότι έχουν βγάλει έγγραφο με τα έξοδα κοντά στις 40.000 ευρώ. Καμία σχέση με αυτά που μας είχαν δηλώσει εξ αρχής.»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, με όλα όσα είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου:

 

Η τοποθέτηση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου…

Θέση για τη μη ανάληψη των αγώνων από την Τρίπολη μετά από απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, πήρε και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, με όλα όσα είπε ο κ. Καραλής:

ΠΗΓΗ: DRT915.GR

  • Τις προηγούμενες ημέρες το “ΚΕ” είχε αναφερθεί στο θέμα της “απώλειας” των αγώνων μετά από σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας με σχετικό ρεπορτάζ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here