ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – ΑΟ Ακρίτας 2-3 (φωτό)

0
425

Ένα συναρπαστικό ντέρμπι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (13/02) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης για την πρεμιέρα των play-out της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης υποδέχθηκε τον πρωτοπόρο στην ειδική βαθμολογία ΑΟ Ακρίτα από τον οποίο τελικά ηττήθηκε με σκορ 2-3 στα τάι-μπρέικ. Η Αρκαδική ομάδα πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος, δεν κατάφερε να κερδίσει αλλά πρόσθεσε έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στη «μάχη» της παραμονής.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά με τις δύο ομάδες αρκετά ανταγωνιστικές, αλλά το 1ο σετ κέρδισε ο ΑΟ Ακρίτας με 23-25. Στο 23-23 οι «γηπεδούχες» έχασαν το σέρβις και με έναν άσσο του αντιπάλου στη συνέχεια, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Η αντίδραση ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο για τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης που πήρε το 2ο σετ άνετα με 25-14 για το 1-1. Οι «φιλοξενούμενες» απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, καθώς «κυριαρχώντας» στο 3ο σετ επικράτησε με 13-25 και προηγήθηκε εκ νέου με 1-2 σετ.

Στο 4ο σετ έγινε «μάχη» από τις δύο ομάδες με συναρπαστική εξέλιξη. Ο ΑΣΠΕΤ προηγήθηκε με 23-20 και τον Ακρίτα να ισοφαρίζει ενώ στη συνέχεια να είχε δύο σετ-μπωλ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις οι «γηπεδούχες» αντέδρασαν και κατάφεραν τελικά να πάρουν το σετ με 28-26 για το 2-2.

Στο τάι-μπρέικ, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μαζί στο σκορ μέχρι και το 4-4, αλλά στη συνέχεια τα δύο υποδείξεις των διαιτητών για τις οποίες εξέφρασαν παράπονα οι «γηπεδούχες» και προκάλεσαν εκνευρισμό και έλλειψη συγκέντρωσης επέφερε προβάδισμα με 4-8 για την Μεσσηνιακή ομάδα. Ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης μείωσε στη συνέχεια με 8-11, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο με το 11-15 να εξασφαλίζει το τρίτο σετ και τη νίκη για την ομάδα του ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης | 12/02/2023 (17:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδουλόπουλος, Αρμακόλλα.
ΣΕΤ: 23-25 (1ο | 30’), 25-14 (2ο | 20’), 13-25 (3ο | 20’), 28-26 (4ο | 30’), 11-15 (5ο | 20’).
ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χρονόπουλος): Πεντεφούντη, Μπιρμπίλη, Νικητοπούλου, Χρονοπούλου Βασ., Καραλέκα, Χρονοπούλου Ιωάν., Σενγκέργκη, Μητσοπούλου, Ζάβου, Κυριαζή, Καλόμαλου.
ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (-): Αντωνοπούλου, Γαλανόπουλου, Γεωργουλάκου, Γρίβα, Ζουμπουλίδου, Λαγού, Μαθιουδάκη, Μπαστάκου, Μπότη, Ορφανέα, Πανταζοπούλου.

► Οι «γηπεδούχοι» είχαν παράπονα για την διαιτησία των κ.κ. Χριστοδουλόπουλου και Αρμακόλλα, θεωρώντας ότι είχαν λανθασμένες υποδείξεις σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

► Για μια ακόμη φορά ο φίλαθλος κόσμος της Τρίπολης έδωσε παρουσία στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης και στήριξε ουσιαστικά την Αρκαδική ομάδα.

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here